По време на конвенцията CINEMA CON в Лас Вегас, бяха показани три пълни сцени от „Карибски пирати: в непознати води“! Ето какво видяха посетителите:

Сцена първа:

Джак е завлечен в огромна зала от войник и е закопчан с белезници за стол пред маса, отрупана с храна!!! Той се опитва да усука стола за да го приближи до масата и да си хапне. В опитите си,той ритва масата и храната хвръква във въздуха… Вратата зад него се отваря и влизат двама униформени, заедно с крал Джоржд II (Ричард Грифит).  Той пита Джак, дали той е Джак  Спароу, който е дошъл в Англия за да сформира екипаж, за търсене фонтанът на младостта. Следват няколко мига шетане напред- назад, след което той си признава, че е въпросният, само вмъквайки, че „Трябва да има едно КАПИТАН,отпред“! Двамата продължават да разговарят за Фонтанът на младостта, но Джак е толкова шумен с окованите си ръце, че за да спре шумотевицата, краля нарежда да го освободят.  Краля заявява, че има кораб и капитан, готови да отпътуват и привиква човекът, организирал всичко това и влиза капитан Хектор Барбоса (на дървен крак) с изключително шантава перука. Джак пита Хектор, какво е станало с черната перла. Той отвръща, че я е загубил по същото вре,е по което е загубил и крака си. И Джак скача върху масата, за да се изправи срещу стария си смъртен враг.

Сцена втора:

На кораба на капитан Черната брада „Отмъщението на кралица Ани“. Джак е под палубата с екипажа (включително Стивън Греъм, като нов герой) заговорничейки срещу Черната брада. Джак насъсква екипажа срещу него, казвайки им, че ще умрат в приключението на Черната брада за търсене изворът на младостта. И когато всички се разбягват, Джак вижда героинята на Пенелопе Круз, Анджелика, спяща и решава да си легне на леглото до нея. И в просъница тя вмъква, че ако сънува, е по добре той да бъде с меч и ботуши. Спароу вмъква „ДА!  СЪНУВАШ!“. Но тя не е малоумно, за това го изритва. Той отива на палубата, където огромна риба меч стой между екипажът му и страховити пирати-зомбита, които не могат да бъдат убити. Разбуден от шумът се появява и Черната брада, който с едно помахане на меча си, предизвиква залавянето на всички хора на Спароу и самият него, увиснал пред чернобрадия с главата надолу и мълвейки „Бих искал да запазя мълчание“!

Сцена трета:

Въздушен кадър на огромен остров, пълен с дървета, където проследяваме Джак, който си проправя път сечейки всичко наред през джунглата, преди да се появи на ръба на бездна и шегувайки се, че това не е правилния път. Блекбърд и Анджелика и останалите са зад него, като пиратът настоява някой да скочи във водата и да доплува отсреща. Той сам предлага да бъде  доброволец капитан Спароу. Но Анджелика настоява, че би могла сама да се справи. В този разговор, научаваме, че тя е дъщеря на Черната брада и той вмъква, че ако тя иска да умре, просто би могъл да я застреля!  Когато Джак гласно оповестява своята изненада, злия пират приема предизвикателството  и извиква на хората си да му донесат 6 пистолета, от които 2 с по 1 куршум вътре. Той насилва Джак да си избере два пистолета и първият от тях, Черната брада насочва към Анджелика и натиска спусъка. Кадърът е отрязан и отиваме към момента, когато вече Джак е човекът, който ще скочи. Той пита едното зомби дали ще оцелее при скока, а зомбито взима вуду кукла и я хвърля в пропастта. Докато тя пада, Спароу запищява зверски, което е изключително забавен ефект. Но когато му казват, че ще оцелее, той сам скача….

 

Премиера за България- 20 май 2011г.

 

Вашият коментар