18 АПРИЛ, 4КМ, 22:00 ЧАСА

Остават само няколко дни до съвместното събитие на най-голямата независима дъбстеб и ъндърграунд медия в света GET DARKER (Лондон) и родния лейбъл PLATFORM MUSIC. След като организаторите вече обявиха чуждите хедлайнери, които ще долетят от Острова, а именно – LEE DARKSIDE, DEMON, LX ONE и J:KENZO, дойде време да станат ясни и имената на българските артисти, които ще се включат в събитието. zafayah_basscatz

Първи в списъка са нареждат BАSSCATZ и ZAFAYAH. Неотдавана те представиха съвместния си проект Real Life – парче, което впечатли както с чисто музикантските си качества, така и със своя социален контекст. Оказа се, че резултатът от комбинацията между лириките на ZAFAYAH и дълбоките бийтове на BАSSCATZ е интелигентна музика с потенциал за успех извън страната. По време на GET DARKER SOFIA българските артистите ще представят само своя авторска музика, а двете половинки от BАSSCATZ крюто ще бъдат заедно на сцена за пръв път от доста време насам.

Към съпорт артистите се присъединява още VALLEW, един от най-младите и перспективни артисти в лейбъла PLATFORM MUSIC, който също ще предстaви свой авторски сет. След сериозен подбор измежду всички кандидати, включили се в конкурса за съпорт артист, който спретнаха организаторите, избрани бяха MYTH от Истанбул и MiDessie, която пък е част от първата дъбстеп организация в България – mirizma.org. На тях се пада честта да открият събитието.

GET DARKER SOFIA ще се стриймва директно по  http://getdarker.com/, което пък дава добра платформа на българските артисти, които ще включат в събитието.

Билетите за GET DARKET SOFIA може да закупите в мрежата на EVENTIM на цена от 15 лв.

Събитието във Facebook е тук ! 

1 коментар

  1. Абе вие като сте почнали по този начин – що не вземете да пишете на английски, ама само с български букви? До кога ще продължава тази простотия? Имаме си прекрасни български думи, а в статията само чуждици „съпорт“, „сет“, „дъбстеп“,’ундърграунд“,“хедлайнер“,“лейбъл“ и т.н. И после защо младото поколение не знае добре български? Една от причините е, че има и такива прости журналисти, които пишат статии в такъв стил! Не отиват на добре нещата!!!!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here