“Death Race 2“ се оказа по-добър, отколкото се очакваше и от Universal започват работа по третата част на поредицата. Екипът им в момента е в Южна Африка за снимки с актьорите Люк Гос ( участващ в Death Race 2), Дани Трехо и Винг Реймс.

Първите два филма “Death Race“ на Universal събраха одобрение в глобален мащаб и феновете с нетърпение очакват нова глава от поредицата„, казва Глен Рос, генерален мениджър и изпълнителен вицепрезидент на Universal 1440 Entertainment. „Надяваме се , че с “DEATH RACE 3“ ще надминем очакванията им, защото сме подготвили още повече смъртоносни каскади, богато оборудвани автомобили и маниашки оръжия, които от самото начало правят филма любим за феновете.

Его и така-наречено резюме на “DEATH RACE 3“: Осъденият за убийство на ченге Карл Лукас или известен още като Франкенщайн, е суперзвезда в бруталното дерби с коли в двора на затвора, известно като Death Race. Той е само на една победа от спечелването на свободата за себе си и за своя екип. Този път те са изправени срещу изцяло нови врагове, невиждани от тях до сега. Лукас ще се бори да остане жив в състезанието в адската пустиня Калахари на Южна Африка..

  • Fallen_swill

    Супер Чакам го с нетърпение :)