Отряд Хикс Epic Drama през май

Жанр: Войни Epic Drama през май

Започва във вторник, 1 май, в 22:00 ч.
Година: 2015
Сезон 1 & 2: 18 x 60 мин.
Режисьор: Марк Елис, Стефани Моргенстерн
В ролите: Евелин Брошу, Джак Лаский, Уорън Браун, Торбен Либрехт, Лара Джин
ЧоростецкиEpic Drama през май

Премиерата на два сезона от завладяващата военна драма, „Отряд Хикс“, ще ви прикове към екрана този месец. Ще покажем историята на пет висококвалифицирани нови попълнения от Канада, Америка и Обединеното кралство. Те захвърлят обикновения си живот, за да се обучават за агенти в „Отряд Хикс“ – свръхсекретна база на брега на езерото Онтарио. Агентите се спускат с парашут над вражеските линии, където ги очакват мъчения и екзекуции. От елегантни хотели до окопи, те се впускат в една рискована мисия, следвана веднага от друга, ръководени от най-големите умове на „Отряд Хикс“. Epic Drama през май

Саботажи, бомби, оръжия и партизански отряди, спасителни операции, кампании за заблуда и дори убийства – преживяваме сякаш от първа ръка адреналина и ентусиазма от победата, както и ужасяващия кошмар, когато бляскавите идеали се Epic Drama през майсблъскат с реалността да участваш във война, в която няма правила. Вдъхновена от забележителни лични истории, поредицата „Отряд Хикс“ разказва за произхода на шпионажа и ни въвежда в невероятен свят на блясък, решителност и технологии. Виждаме зараждането на масовата пропаганда, първите битки срещу тероризма и героите, повели света към промяна.Epic Drama през май

Епични факти

Носител на Наградата на канадската гилдия на писателите и сценаристите, вълнуващата шпионска поредица “обиколи” Европа, Северна и Южна Америка, Близкия Изток и Япония.

Династията на Тюдорите

Жанр: Политика и власт

Започва в петък, 11 май, в 22:45 ч.
Година: 2007
Сезон 1: 10 x 60 мин.
Режисьор: Майкъл Хърст
В ролите: Джонатан Рис Майърс, Мария Дойл Кенеди, Натали Дормър, Джос Стоун,
Тамзин Мерчант, Джоели Ричардсън, Хенри КавилEpic Drama през май

От самото начало на 40-годишното си царуване, английският крал Хенри VIII е монарх с безразсъдни амбиции и почти никакъв интерес към държавните дела. Това го прави играчка в ръцете на неговия пръв съветник, плетящия интриги кардинал Томас Уолси, чиито амбиции да стане папа напълно са го обсебили. Желанието на крал Хенри за мъжки наследник и неспособността на съпругата му Катерина Арагонска да му роди такъв, поставя съдбата на империята на карта, подпомага възхода на Ан Болейн – любовница, устремена към короната, и предизвиква кървава протестанстска Реформация, която подкопава първостепенната роля на католическата църква в Европа. Въпреки заплахите от могъщ папа в Рим, амбициозни и корумпирани монарси от целия континент и дори собствените му хора, Хенри няма да се спре пред нищо и няма да се поколебае да прогони в изгнание или убие най-близките си, за да постигне своите цели.

Епични факти

Първият сезон спечели милиони зрители по цял свят. Не само актьорският състав обра овациите и наградите, но поредицата се отличи и с уникалния дизайн на костюмите, артистичната си режисура, музика, операторско майсторство и визуални ефекти.

Полдарк

Жанр: Историческа драматизация

Продължава в неделя, 6 май, в 22:00 ч.
Година: 2015
Сезон 1: 8 x 60 мин.
Режисьор: Деби Хорсфилд
В ролите: Ейдън Търнър, Елинор Томлинсън, Хейда Рийд, Руби Бентал, Джак
Фартинг, Люк Норис, Бийти Едни, Джон НетълсEpic Drama през май

Баща му е мъртъв, имението му е в руини и любимата му Елизабет е сгодена за братовчед му Франсис. През 1783 г., когато Рос Полдарк се завръща от Американската война за независимост в калаените си мини в Корниш, той открива, че са настъпили много промени. Решен да възстанови наследството на баща си и да помогне на местните хора, той скоро си навлича проблеми, спасявайки младата скитница Демелца от скандал и опитвайки се да установи контрол над мините, желани от неговия съперник – алчният и арогантен Джордж Уорлеган.

Епични факти

Над 10 млн. зрители гледаха първия сезон, страхотен нов прочит на първите два романа за Полдарк на Уинстън Греъм.

Обрат: Шпионите на Вашингтон

Жанр: Войни

Завършва в петък, 4 май, в 22:45 ч.
Година: 2017
Сезон 4: 10 x 60 мин.
Режисьор: Крейг Силвърщайн
В ролите: Джейми Бел, Ангъс Макфейдън, Сет Нумрик, Даниел Хеншал, Кевин
Макнали

Epic Drama през май

В началото на последния сезон известният предател Бенедикт Арнолд отмъщава на Джордж Вашингтон, като арестува заподозрените бунтовни шпиони, за да впечатли новите си британски командири. Ейб Уудххул и останалите членове на кръга Кулпър бягат от капана на Арнолд и обезсилват кралската армия, като саботират доставките на провизии. Но неочаквано развитие на обстоятелствата кара Ейб да облече червена униформа в търсене на отмъщение. За да може да победи, обаче, Ейб трябва да загърби своето лично търсене на справедливост и да се фокусира върху единственото нещо, което има значение – да спечелят войната. Ейб и членовете на кръга рискуват всичко, за да победят в Йорктаун. Присъстваме на раждането на Америка. Битката отшумява, но остава страната, в чието име ще се водят още много битки, може би дори без край…

Епични факти

След като беше консултант в първия сезон, авторът Александър Роуз сега се присъединява към шоуто като продуцент и писател. Последната му книга, “Военни мъже: Американският войник в битка за Бункер Хил, Гетисбърг и Иво Джима”, беше публикувана през юни 2015 г. В момента работи над историята на дирижабъла “Хинденбург”.

Най-любопитното от каналите на Viasat World, част от които е и Epic Drama, следете в специалната секция при нас!

Още любопитна информация за продукциите на Epic Drama ви очаква и в официалния фейсбук профил на телевизията!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here