Ченге: СЕЗОН 2  Epic Drama през юни

Жанр: Престъпления и мистерии Epic Drama през юни

Започва в петък, 1 юни, в 22:00 ч.

Година: 2013 г.
Сезон 2:
13 x 60 мин.
Режисьор: Том Фонтана, Уил Рокос Epic Drama през юни
В ролите:
Том Уестън-Джоунс, Кайл Шмид, Анастасия Грифит, Ато Есондох, Франка Потенте

Вторият сезон на „Ченге“ грабна награда от Гилдията на режисьорите в Канада за блестящия дизайн на продукцията. Авторът и продуцент Томас Кели („Синя кръв“) се присъедини към творческия екип и издигна сериала на още по-високо ниво.Epic Drama през юни

Ню Йорк, 1865 г.: преди убийството на Линкълн.

В западналия имигранстски ирландски квартал, престъпността процъфтява, дори с властния генерал Брендан Донован начело на местната полиция. „Трябва ни заповед“, прогърмява Донован, но детективът с гореща кръв Коркоран отказва сляпо да се подчинява на този квартален Макиавели и продължава да раздава справедливост, както той си знае – по правилата или без тях. Epic Drama през юни

Във втория сезон Коркоран прави всичко възможно да укроти метрополиса във военно време, борейки се с личните си демони и с предателството на жена му и най-добрия му приятел. Той и хората около него продължават да се борят и да се подкрепят, да страдат, убиват и да си прощават, превръщайки Ню Йорк в града, който познаваме днес.

Полдарк: СЕЗОН 2

Жанр: Историческа драматизация

Започва в неделя, 3 юни, в 22:00 ч.

Година: 2016 г.
Сезон 2: 10 x 60 мин.
Режисьор: Деби Хорсфилд
В ролите: Ейдън Търнър, Елинор Томлинсън, Хейда Рийд, Руби Бентал, Джак Фартинг, Люк Норис, Бийти Едни, Джон Нетълс

Близо седем милиона зрители гледаха първия епизод на дългоочакваното второ излъчване на супер популярната поредица. Поредицата спечели голямо признание с „Наградата на публиката“ от БАФТА и награда за Ейдън Търнър от телевизионните награди на журналистическата гилдия.Epic Drama през юни

1790 г.: въздухът мирише на бунт и революция.

Рос Полдарк трябва да се бори за свободата си, когато Джордж Уорлегън се опитва да го обеси като революционер. Докато Франсис и Елизабет наблюдават събитията с ужас, дали Демелца ще успее да спаси Рос от самия него?

Потънали в дългове, Рос и Франсис се опитват да излекуват стари рани, като обединяват силите си в нова мина далеч от семейство Уорлегън. Рос и Елизабет се озовават заедно при непредвидени обстоятелства и Рос рискува всичко в отчаяно контрабандно начинание.

Междувременно съдбата на семейство Полдарк се свързва по неочакван начин с д-р Дуайт Енис и младата наследница Каролин Пенвенън. Семейство Полдарк трябва да изглади различията си веднъж завинаги, но на каква цена?

Династията на Тюдорите: СЕЗОН 2

Жанр: Политика и власт

Започва в петък, 15 юни, в 22:45 ч.

Година: 2008 г.
Сезон 2: 10 x 60 мин.
Режисьор: Майкъл Хърст
В ролите: Джонатан Рис Майърс, Мария Дойл Кенеди, Натали Дормър, Джос Стоун, Тамзин Мерчант, Джоели Ричардсън, Хенри КавилEpic Drama през юни

Наградите продължават да се трупат след втория сезон на „Династията на Тюдорите“. Шоуто получи награда „Еми“ за най-добър дизайн на костюми, четири награди „Джемини“ за най-добър дизайн на продукция, звук, фотография и монтаж и наградата за най-добра кинематография на Канадското общество на кинематографите.

Сезонът започва с един разочарован от Ватикана крал, който се опитва по всякакъв начин да разтрогне брака си с Катерина Арагонска, за да се ожени за младата Ан Болейн.

Причините за тази стъпка са много – отчасти суета, отчасти сексуално желание, отчасти смел индивидуализъм, но всички те се съсредоточават около непоклатима амбиция – да се роди син и наследник на династията на Тюдорите, завещана на Хенри от баща му. Ако няма син, родът, за който има такива амбиции, ще умре с него. Но това желание не е всичко.

Вдъхновен от текстовете и реформаторския дух на германския богослов Мартин Лутер, Хенри побеждава католическата църква в собствената ѝ игра, сломявайки мощта и авторитета ѝ с див и кървав опит да стане господар на духовните и светски съдби. Английската реформа обединява личните и политическите амбиции на краля революционер.

Линия на разделението

Жанр: Войни

Започва в понеделник, 18 юни, в 22:00 ч.

Година: 2015 г.
Сезон 1: 6 x 60 мин.
Режисьор: Роберт Тайентал, Йозефин Тайентал
В ролите: Джонатан Бърлин, Хайнер Лаутербах, Хенриет Конфуриус, Мартина Гедек, Джералд Александър Хелд, Флориан БрюкнерEpic Drama през юни

Поредицата грабна множество награди в Германия за актьорско майсторство, грим и музика и спечели наградата „Магнолия“ за най-добър чуждестранен телевизионен сериал на телевизионния фестивал в Шанхай през 2015 г.

Пролетта на 1945 г., точно преди окончателното поражение на Германия. В Танбах фанатична банда от нацистки войници се хвърля в последна убийствена атака срещу съгражданите си преди пристигането на американците, които най-после слагат край на войната. Празненствата обаче приключват с пристигането на руснаците. И двете суперсили настояват, че Танбах е техен в тази миниверсия на Студената война. Поколението на войната постепенно израства в следвоенно поколение.

Обхващайки близо десетилетие от края на войната до построяването на Стената, историята разказва за съдбата на Танбах, град в патова позиция между демокрацията и комунизма. Тук всеки има нещо, което да крие, промени или забрави и всеки иска различен живот. Epic Drama през юни

Вдъхновена от истинските събития в годините между 1945 и 1961 г., вълнуващата драматична поредица показва различни съдби – на насилници, жертви, опортюнисти, победители и губещи, които оцеляват от Втората световна война, само за да се окажат в нов и може би дори по-опустошителен конфликт – Студената война.

Още допълнителна информация може да намерите в специалната секция на Viasat World при нас.

Интересни новини за всички продукции на Epic Drama ви очакват и на официалния фейсбук профил на телевизията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here