Непорочната Джейн  – сезон 1 

от 13 май, всяка сряда от 21:00 часа

Премиера за България

FOX Life_Jane the virgin

Джейн Вилянуева, родена от майка тийнейджърка, израства твърдо решена да не повтори грешките на майка си. На 23 години животът й върви по план – учи за учителка и е сгодена за привлекателен детектив, който подкрепя решението й да остане девствена до сключването на брака им. Но едно рутинно посещение при лекаря променя целия й живот. Изкуствено осеменена с проби, предвидени за пациентката в съседната стая, вече бременната Джейн се озовава в откачена ситуация, която се усложнява още повече от факта, че донорът на спермата се оказва шефът й Рафаел. Много скоро старателно планираният й живот заприличва все повече на сапунен сериал. Джейн трябва да вземе редица важни решения за това как да продължи напред.

Джина Родригес като Джейн

Андреа Наведо като Ксиомара

Джъстин Балдони като Рафаел

Яел Гробглас като Петра

Брет Дайър като Майкъл

Ивон Кол като Алба

Джейми Камил като Рохелио

Странни самотници

от 19 май, всеки вторник от 22:00 часа

премиера за България

Странни самотници е нов комедиен сериал, заснет с една камера, за четири човека, почти прехвърлили четиридесетте, който имат проблем с връзките. Но животът неочаквано ги сблъсква и сближава, докато всички живеят в градска къща в Куинс, Ню Йорк.

Беки Нютън като Карин Голдфарб

Закари Найтън като Стош Левандоски

Нейт Торънс като Ерик Левандоски

Мира Рохит Кубани като Зара Заду

Парченца живот – сезон 1 – 3

от 13 май, от понеделник до петък от 17:50 часа

премиера за канала

Сериалът проследява гимназиалната учителка от Минеаполис Кати Джеймисън, сдържана съпруга и майка от предградията, която е диагностицирана с меланома. Това я кара да започне да живее истински, за първи път от детските си години насам. Отначало решава да пази диагнозата в тайна от семейството си, което я кара да се държи по начин, който близките й намират за все по-странен и объркващ. Тя открива нова свобода да изразява себе си. С течение на сериала Кати позволява на семейството си и няколко нови приятели да я подкрепят, докато тя се бори с фаталната диагноза и открива едновременно хумор и съчувствие в множеството странни взаимоотношения в живота си.

Лора Лини като Кати Джеймисън

Оливър Плат като Пол Джеймисън

Габриел Басо като Адам Джеймисън

Джон Бенджамин като Шон Толки

Габори Сидибе като Андреа Джаксън

FOX CRIME

NCIS Военни престъпление – сезон 3

от 1 май, от понеделник до петък в 21:05 ч.

премиера за канала

Докато отделът скърби за смъртта на Кейт, твърдата решимост на Гибс да сложи край на терора на Ари (гостуващата звезда Рудолф Мартин) расте. Лорън Холи („Болница „Чикаго Хоуп”) се присъединява към актьорския състав като новия директор на Флотското бюро за разследвания. В миналото тя е имала връзка с Гибс. Коте де Пабло („Улицата”) се присъединява към актьорския състав в ролята на нов агент и партньор на Тони.

Марк Хармън като специален агент Лирой Джетро Гибс

Майкъл Уидърли като специален агент Антъни Диноцо

Дейвид Маккълъм като доктор Доналд Малърд – Дъки

Поли Перет като Аби Скиуто

Шон Мъри като агент Тимъти Макджий

Коте де Пабло като Зива Давид

Саша Аликзандър като специален агент Кейтлин Тод

Лорън Холи като директор на Флотското бюро за разследвания Джени Шепърд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here