foxОт 09.04.2015г.  абонатите на „Близу“ ще могат да гледат любимите си  програми FOX Life, FOX Crime и 24KITCHEN с HD качество. FOX Life HD, FOX Crime HD и 24KITCHEN HD, част от портфолиото на FOX International Channels (FIC) България, стартират на българския пазар за абонатите на „Близу“ – вторият по големина телевизионен доставчик в България. Следващата стъпка на FIC щe бъде да разшири максимално разпространението на HD каналите си.

„Радваме се, че абонатите на Близу ще имат удоволствието да гледат всички FIC канали в HD качество. За нас е много важно да продължим да даваме на зрителите си първокласно развлечение както по отношение на съдържанието, така и по отношение на качеството на картината, коментира Красимир Николов, Старши Вицепрезидент Главен Оперативен Директор Централна и Източна Европа.

„Blizoo инвестира в подобряване на качеството и надеждността на услугите си, като стремежът е да предлагаме конкурентни и атрактивни продукти. С техническите нововъведения, позволяващи високоскоростен интернет до 200 Mbps, както и добавянето на нови HD програми, целим да предоставим на потребителите още повече забавление и по-пълно онлайн и ТВ изживяване у дома.“коментира Харалд Рош, Изпълнителен директор на blizoo.

За blizoo

Blizoo е най-големият кабелен оператор и предпочитан избор за цифрова телевизия и интернет в повече от 40 града в страната. Компанията е водещ доставчик на пакетни услуги, като предлага повече от 170 ТВ канала, 41 HD канала, интернет със скорост до 200 Mbps и неограничени разговори към всички фиксирани мрежи без такса за телефонната услуга, както и новото приложение blizoo Talk за разговори към мобилни и домашни абонати в страната.

За FOX International Channels

FOX International Channels (FIC) е част от мултимедийния бизнес на 21st Century FOX. Ние разработваме, продуцираме и разпространяваме над 300 изцяло и мажоритарно притежавани развлекателни, документални, спортни, филмови и лайфстайл канали в Латинска Америка, Европа, Азия и Африка на 45 езика. Основните брандове на FIC са FOX, Fox Sports, Fox Life и National Geographic Channel. Тези телевизионни мрежи, техните мобилни, не-линейни и хай дефинишън подразделения достигат до над 1,6 милиарда домакинства по цял свят. FIC разпространява изключително висококачествена американска телевизионна продукция до зрители по цялата планета. FIC притежава и управлява две филмови студия, които продуцират стотици часове местно съдържание за каналите на FIC, както и за трети страни.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here