Francois е един от най-старите, все още активно пишещи потребители на IMDb! Активността му датира от август, 1999г. и негови мнения за филми, като „Момиче за милиони“ , „Гравитация“, “ Не умирай днес“ и др. са водили потребителите на сайта при избора им на качественото кино години наред. На 08.10.2017г. той публикува в IMDb своята гледна точка за „Pro Любов. Само за възрастни“. А ние я споделяме с вас, тук:

Интересна комбинация от скечове на различни режисьори, въртящи се около любовта и семейните отношения. Темите варират от извънбрачен секс, до суинг двойки, от намиране на любовта въпреки ограниченията, пуританските порядки, та чак до загубата на девствеността и желанието за ПЕРФЕКТНОТО бебе. Цялата какафония е малко трудна за следене, ако ще залагате на субтитри, защото диалогът тече бързо, но за щастие историите не са сложни ИЗОБЩО!

Ако сте запознати с руското общество, култура и кино, ще сте в свои води. Въпреки това, ако сте деликатен и лесно се обиждате, останете си у дома: езикът и подхода са по-скоро безкомпромисни. Не е крайъгълен камък на киното, но е наистина чудесен филм, който с удоволствие бих изгледал втори път в киното!

Припомняме ви, че „Pro Любов. Само за възрастни“ тръгва в родните кина от 19.01.2018г. Разпространява за страната ПЛАН Б! А рецензията на www.cineboom.eu за филма, може да прочетете ето тук!

Оригиналното мнение на Francois  в IMDb, може да прочетете тук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here