Неделната филмова премиера на 19 ноември ор 21:00 часа е посветена на класиката  „Красавицата и звярът“ в прочита на Бил Колдън от 2017-та година.

Съботната премиера на 18 ноември от 21:00 часа ни пренася в Тексас в края на 19-ти век заедно с Уди Харелсън и Лиъм Хемсуърт.

Неделна HBO премиера: 19 ноември oт 21:00 часа

Семеен, фентъзи „Красавицата и звярът

с Ема Уотсън, Дан Стивънс, Люк Евънс, Кевин Клайн

Историята и героите, които познавате и обичате, оживяват по спиращ дъха начин във филмовата адаптация на класическата анимация на „Дисни“ „Красавицата и звярът“ – кино събитие, отдаващо почит на една от най-обичаните истории, разказвани някога. Съпреживейте удивителната история на Бел (Ема Уотсън) – умна, красива и независима млада жена, която става пленница на Звяра (Дан Стивънс) и е затворена в неговия замък. Въпреки че се страхува, Бел се сприятелява с омагьосаните обитатели на замъка, научава се да вижда отвъд ужасяващия външен вид на Звяра и открива доброто сърце на истинския принц, който се крие зад страшната външност.

HBO съботна премиера: 18 ноември oт 21:00 часа

Драма, уестърн „Дуелът“

с Лиъм Хемсуърт, Еймъри Коен, Уди Харелсън, Алис Брага, Уилям Садлър

Тексаският рейнджър Дейвид Кингстън (Лиъм Хемсуърт) е изпратен в малко градче, за да разследва поредица от убийства. Там среща злия свещеник Ейбрахам Брант (Уди Харелсън), който управлява градчето с желязна ръка.

Тексас, 1887 година – свят на насилие и легенди. Ейбрахам Брант (Уди Харелсън), когото всички наричат Проповедника, се е превърнал във влиятелна и култова фигурна в градчето Маунт Хърмън. Където и да отиде, около него винаги витаят истории за война, убийства и божият промисъл. Недалеч от уединеното градче, по бреговете на Рио Гранде, започват да се появяват трупове. На уморения от битки тексаски рейнджър Дейвид Кингстън (Лиъм Хемсуърт) възлагат да търси извършителя на мистериозните убийства в района на Маунт Хърмън. По ирония на съдбата именно Ейбрахам е човекът, убил бащата на Дейвид в кървав дуел, когато Дейвид бил дете. Дейвид е заинтригуван от Ейбрахам и иска да научи повече за човека, отнел живота на баща му, затова се мести в идиличния Маунт Хърмън заедно с красивата си съпруга Марисол (Алис Брага). Но Дейвид е разкъсван между буквата на закона и желанието да отмъсти за баща си, а междувременно двамата с Марисол разбират, че нищо, свързано с Ейбрахам, Маунт Хърмън и убийствата не е такова, каквото изглежда.


HBO премиера в четвъртък: 16 ноември oт 21:00 часа

„Цветарница на мистериите: Прилежно складирани“

С Брук Шийлдс, Бренан ЕлиътАби Найт е красива бивша адвокатка и настояща собственичка на хубава и старомодна цветарница в Илинойс. Освен че е шаферка на сватбата на братовчедка си, тя отговаря и за цветята и се надява импулсивната Джилиан да не избяга от олтара. Когато церемонията приключва без проблем, Аби си отдъхва. Но мистерията се заплита, когато Аби и Марко – привлекателен собственик на бар и бивш частен детектив – намират тялото на безскрупулен мошеник, дошъл неканен с намерението да провали сватбата. Докато полицаите отцепват местопрестъплението и съдебният лекар прави оглед на трупа, любопитството на Аби надделява и тя започва свое собствено разследване.

 

HBO 3 СЕДМИЧЕН МАРАТОН: 18 ноември, събота, oт 22:00 часа

Екшън, драма „Куори“, сезон 1, епизоди 1-8

с Логан Маршал-Грийн

Изпълнителен продуцент е носителят на Emmy® Грег Яйтанис (от „Банши, Пенсилвания“ на Cinemax и „Д-р Хаус“), който и режисира всички епизоди.

МакКонуей е морски пехотинец, който се завръща у дома, след като е служил във Виетнам до 1972 година. Семейството му не го посреща с отворени обятия, а съседите му го смятат за безмилостен убиец и не си правят труда да прикриват презрението си. Докато се опитва да изтрие спомена от преживяното и да се адаптира към живота на цивилен, младият мъж попада в мрежа от убийства и пороци. Никой не е невинен и всеки погрешен ход може да се окаже фатален.

 

Неделна Cinemax премиера: 19 ноември oт 21:00 часа

Крими, драма „Законът на земята“, Финландия

реж. Jussi Hiltunen

Отдалечено финландско селце. Пенсиониран полицай научава, че незаконният му син е освободен от затвора и тормози хората в района. Той решава да вкара ситуацията под контрол, но нещата взимат жесток обрат.

Младият мъж е научил истината за семейството си и иска да си отмъсти, като тормози близките на полицая, включително законния му син. Омразата между двамата братя прави района място на постоянно насилие и отмъщения, като кара селяните да вземат закона в свои ръце. Докато се опитва да предотврати избиването между двамата братя, полицаят трябва да се изправи срещу грешките от миналото си.

Съботна CINEMAX 2 премиера: 18 ноември oт 21:30 часа

Комедия, драма „Лудетини“, Италия

Реж. Паоло Вирдзи

С Валерия Бруни Тедески, Микаела Рамацоти, Валентина Карнелути, Серджо Албели

Две жени в психиатрична клиника в Тоскана – едната непоправима лъжкиня, която твърди, че е богата графиня, и една тиха и мистериозна дама, планират заедно бягство, за да се впуснат в приключения по света.

Беатриче е приказлива фантазьорка, която се смята за богата графиня с връзки из целия политически елит на света. Донатела е татуирана и затворена млада жена, чиято тайна е мистерия. И двете са пациентки на „Вила Бионди“ – модерна, но строга психиатрична клиника. Двете най-неочаквано се сприятеляват и успяват да избягат от институцията, в която са затворени, за да изследват широкия и странен свят на „здравите“ хора.

 

Вашият коментар