Носителката на „Оскар“ влиза в ролята на свекърва, която търси отговор за смъртта на сина си

След многобройните награди „Еми“ и „Златен глобус“, от Монтерей идват още новини. Мерил Стрийп ще се присъедини към Рийз Уидърспун и Никол Кидман за втората част на крайокеанската драма. Носителката на три награди „Оскар“ ще влезе в ролята на Мери Луиз Райт, скръбната майка на наскоро починалия Пери (Александър Скарсгард).

За Мерил Стрийп това е завръщане към работата й с HBO след мини сериала от 2003-та година „Ангели в Америка“. Актрисата, известна освен с ролите си и с рекордните 21 номинации за „Оскар“, се включва изключително рядко в телевизионни проекти.

Малко са сериалите, които могат да се похвалят с цели три дами, носителки на „Оскар“, а продукцията на HBO e точно такава с участието на Мерил Стрийп, Никол Кидман, Рийз Уидърспун.

Сценарият на седемте серии от втория сезон отново е поверен на  Дейвид Е. Кели, който ще бъде и изпълнителен продуцент, заедно с Никол Кидман, Рийз Уидърспун, Бруна Папандреа, Жан-Марк Вале, Нейтан Рос, Грег Файнбърг и Андреа Арнолд, която ще е и режисьор на епизодите.

Оригиналният сериал на HBO, базиран на историята на писателката Лилиан Мориарти,  изследва какво се случва, когато се опитаме да прикрием насилието в семейството с лъжа; колко са устойчиви приятелствата; колко е крехък бракът и разбира се – колко е трудно да бъдеш добър родител. Екипът, работещ по втория сезон, загатва за обрати във взаимоотношенията и обещава историята да продължи да показва истинското лице на емоционалното и физическо насилие, проявявано зад стените на дома.

Можете да си припомните всички епизоди от първия сезон на „Големите малки лъжи“, който проследява драматичните истории на жените от Монтерей, в онлайн стрийминг платформата HBO GO.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here