Сръбските групи PIKNIK и HORROR PIKNIK ще имат концерт в София на 18.10.2014г. (събота). Събитието ще се състои в столичния клуб ADAMS. Билетите са само 100 и се продават ексклузивно в системата на EVENTIM. Цената им е 15лв. Ако в деня на концерта има още билети, цената им ще бъде 20лв. Българската фолк метъл група KHAN ще открие събитието. Концертът на HORROR PIKNIK, PIKNIK и KHAN е посветен на седмата годишнина на българския сайт METAL HANGAR 18. Събитието е организирано от ICreative Events. Начало: 21ч.

HorrorPiknikPhoto

Група PIKNIK са създадени преди 15 години в Нови Сад, Сърбия. Те свирят хардкор, хеви метъл, пънк, индъстриъл.

HORROR PIKNIK са пародийна траш метъл група, която се състои от почти същия състав като група PIKNIK. Често в двете групи участват и членове на известната в България група PERO DEFFORMERO.

Симо (китари) и Ники (бас) сформират KHAN в началото на 2009. През март 2011 бандата участва и печели конкурса за млади банди на столичния клуб The Box. Резултатът е клип към парчето „Небе“ с гости Боян (Кълн) – вокали и Калин (This Burning Day, Q-Check) – гайда. Две години по-късно, съставът е почти изцяло обновен (от стария остават само Симо и Митко), а групата е в процес на записване на дебютен албум.

Видеоклип на HORROR PIKNIK ТУК!!! 

Видеоклип на PIKNIK тук!!!

Песен на KHAN тук!!!

Вашият коментар