Случвало ли Ви се е да си задавате въпросите ”Kъде на ново място да хапнем с приятели?”, “ Къде мога да спортувам нещо ново и по-различно, по-подходящо за мен?”, въобще “Какво ново има и къде е то?”.

dfee037eaece719f44dd46cbce69fbd6

Информацията до скоро се криеше в световната търсачка Google и за да стигнете до нея, трябваше да имате умения на “гуру“ в областта на търсенето на информация, която да е актуална и точна! Или поне така беше досега. Екип от млади и ентусиазирани българи промениха завинаги начина на откриване на най-новото около Вас! Засега услугата се предлага ексклузивно за столичани, но предстои локализиране и по другите големи градове в България.

public_transport_sofiaПлатформата inSofia.today, която те създадоха направи откриването на най-новото в София – лесно и напълно безплатно! Сайта или приложението позволяват на всеки потребител също да сподели с другите какво ново е забелязал около себе си и да го публикува. Голямата изненада обаче съвсем не е откриването на най-новото в София, а наистина уникалната възможност всеки желаещ потребител да опита нов продукт или услуга, които търси и то напълно безплатно!

Hilton_Sofia_Seasons_Restaurant_FPПлатформата се е заела с нелеката задача, да промени изцяло начина по който рекламата агресивно залива потребителите, като изтъква, че комуникацията между бизнеса и потребителя трябва да бъде на индивидуално, съвременно и най-важното позитивно ниво!

348s

В процеса на откриване и опитване потребителя намира не само най-новото в София, днес, той намира за себе си най-добрия фризьор, най-доброто кафе, най-добрия спорт, най-доброто забавление, най-добрия начин да живее живота си – абсолютно безплатно!

Sofia_vitosha

Всичко, което трябва да направите е да създадете свой профил от интереси на адрес – www.insofia.today, след което да изтеглите приложението и да се възползвате от първите си покани!

Вашият коментар