Скъпи приятели,

След кратък жребий вчера изтеглихме тримата победители, които получиха ДВОЙНА покана за прожекция по избор на „Kingsman: Златният кръг“! Съвместната ни инициатива, която организирахме заедно с разпространителите от Александра Филмс, продължи 14 дни, в които вие имахте възможност да се включите в играта. Тя бе позиционирана тук:

ИГРА „KINGSMAN: ЗЛАТНИЯТ КРЪГ“

От вас се изискваше чисто и просто да отбележите приятел в коментар и да споделите специалния ни пост на стената си! Точно 221 от вас изпълниха и двете условия и участваха в жребия. Двойните покани отиват при следните трима щастливци:Диана Симеонова

Михаил Миладинов

Валери Кирилов

Честито на победителите. Всеки от вас ще получи съобщение на съответния фейсбук профил, през който е участвал в играта, за да уточним детайли около получаването на наградите.

„Kingsman: Златният кръг“ е вече в кино салоните в цялата страна. Разпространява Александра Филмс.

„Kingsman: Тайните служби“ ни въведе в света на Кингсмен – тайна, международна разузнавателна агенция, чиято основна цел е да защитава сигурността по целия свят. В „Kingsman: Златният кръг” познатите герои са изправени пред ново предизвикателство. Когато тяхната главна квартира е разрушена и целият свят се оказва под заплаха пътят им ги отвежда до съюзническата шпионска групировка в САЩ, която носи името „Стейтсмен” още от времето, когато и двете организации са били създадени. В новото приключение, което поставя на изпитание силата и възможностите на агентите и в двата елитни шпионски отряда, техните екипи се обединяват, за да победят безскрупулния си общ враг и да спасят света – упражнение, което неусетно се превръща в навик за Егси.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here