kongskullisland-poster-191584-1280x0

Днес най-накрая бе събуден и колосалният Кинг Конг от IMAX 3D приключенското фентъзи „Kong: Skull Island“, в изключителният трейлър и плакат на филма, които преди минути дебютираха на Комик-Кон панелът на Уорнър Брос. От кога чакахме да видим Том Хидълстън, Джон Гудман и Бри Ларсън, във филмът на Джордън Вогт-Робъртс, а най-вече и 30 метровата горила Конг!

Ще ви издадем и още нещо, освен височината на Конг във този филм. Студиото Legendary потвърждава, че през 2020 г. се събере Годзила и Кинг Конг в един общ филм. Не ни се мисли какви свирепи битки ще гледаме тогава! Може да ни се струва, но няма ли дори нещо общо в плакатите на двата филма – забулен в мъгла силует на гигантско чудовище, войник с димка в ръка, няма как, някой ден да не ги видим един срещу друг:

godzikong-185x276

Сюжет: През 70-те години на миналият век, екип от изследователи се събира, за да навлезе дълбоко в неизследван досега остров, намиращ се накъде из Тихият-толкова красив океан, за да намерят нещо коварно и да преминат в света на митичния Кинг Конг.

Вашият коментар