TESTAMENT-11-08Томбола с билети на подгряващо парти за концерта на Testament

По-малко от две седмици преди изключителните Testament да разтърсят София за пръв път, Rock It кани на официално подгряващо парти.

За събитието, което ще се състои на 31-и юли, четвъртък, в рок бар Rock IT е подбрана максимално силна музикална тема, подготвено с впечатляващо танцово шоу и яки подаръци.

Музикалната тематика на партито е Metallica vs. Testament. A night of American thrash metal.

Тъй като Metallica изживяват едно от най-силните си концертни лета, за съжаление невключващо България, а и имат убийствена нова песен, една нощ в Rock It, наситена с тяхната музика, ще отвинти главите точно в подходящия момент.

От друга страна наближава концертът на Testament – 12.08 в „Универсиада“ и това е достатъчно добра причина феновете предварително да се потопят в изключителното им творчество.

Музикалният избор на 31.07. е на добре познатите Краси Москов(Z-Rock) & DJ Toni(RockAtive, Surar DJs). Не се съмнявайте, че в тяхната селекция ще има и много музика на други американски траш титани – Slayer, Megadeth, Anthrax, Overkill, Exodus, Flotsam and Jetsam, Sacred Reich, Machine Head и т.н.

Testament_pic

Всички фенове имат шанс за страхотни подаръци, сред които оригинални CD-та на Testament и БИЛЕТИ ЗА КОНЦЕРТА на траш величията на 12-и август.

Metallica vs. Testament(A Night of American Thrash Metal)

Rock It

Четвъртък, 31.07

Начало 21:30

Вход: 6 лева

Вашият коментар