Берлинското дуе Pan-Pot идва в София

На 5 април, хилядите фенове на SOLAR Easter Trinity имат възможността да подгреят за фестивала, заедно с любимците си Pan-Pot. Берлинското дуо ще представи удължен сет в Room 1 на YALTA CLUB. Вечерта ще открие един от резидентите на клуба Liubo Ursiny.

През последните две години Pan-Pot бяха хедлайнери на SOLAR Easter Trinity, както и на летния фестивал  SOLAR Summer 2017. Там отпразнуваха десетата годишнина от издаването на дебютния им албум  Pan-O-Rama. Причината за честото завръщане на дуото е повече от ясна. Тасило и Томас винаги имат нещо ново за публиката, което да ги гмурне в дълбините на техното.

От създаването си през 2005 година присъствието на дуото на съвременната техно сцена е доминиращо. Определящи се като диджеи „от тъмната страна на силата“, те изкривиха възприятията на публиката по света и дадоха тласък на музиката. Той дойде от тяхното епично изграждане на траковете, пулсиращи бас линии и понякога мрачни мелодии.

Те са виновни за хитове като Charly и Fugitives. Парчета като Confronted и Captain My Captain демонстрираха техния класически, смел и неподвластен на времето стил. Той ги представи като продуценти на върха на световната сцена, като звукото, така и концептуално.

Извън часовете в студиото

Когато двамата не прекарват безброй часове в студиото, създавайки оригинални творби, те непрестанно пътуват за участия. Така се сблъскват с хиляди, еупфорични, танцуващи фенове. Още едно умения на дуото е способността им да наблюдават и асимилират факта, че всеки един дансинг е различен. Както и настроенията на тях. Независимо дали свирят в интимна обстановка в нощен клуб или на мащабни фестивали като Awakenings, Timewarp и Creamfields, Pan-Pot знаят точно какво да правят. Без да се съобразяват с каквито и да било граници, те преминават през техно, хаус и всичко между тях с майсторско докосване.

Билети за събитието могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20 лв

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here