След като дебютираха индивидуални постери на почти всички герои, крайно време беше да видим и такива на новите двама- Scarlet Witch и Quicksilver.  Може да ги видите в по-голям размер, като кликнете на умалените снимки по-долу. Отмъстителите: Ерата на Ултрон идва по родните екрани от 24.04.2015г. Разпространява Форум Филм България.

„Марвел представя ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН, епично продължение на най-мащабния филм за супергерои на всички времена. Когато Тони Старк се опитва да стартира пасивна мироопазваща програма, настава бъркотия и най-могъщите супергерои на Земята, включващи Железния човек, Капитан Америка, Тор, Хълк, Черната вдовица и Ястребово око са поставени на върховно изпитание, тъй като съдбата на планетата виси на косъм. Когато се появява злодеят Ултрон, от Отмъстителите зависи да го спрат, за да не осъществи ужасния си план. Скоро неохотни съюзи и неочакван екшън подготвят пътя за епично и уникално глобално приключение.“

1 коментар

  1. Много сте зле Cinebum, ВИНАГИ сте последни в новините. Не считам, че има полза въобще да се влиза във вашия сайт. Все пак ви желая успех.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here