Какво ново в парк 2 Shogun World?

Не отдавна, Западен свят потвърди, че в новия сезон ще се пренесем и в новия свят, вдъхновен от феодална Япония. Неговото и ме е Shogun World (оказва се, че това са две отделни думи, а не както се твърдеше първоначално една). Сега вече изплуваха още детайли за новия парк.

Специалната онлайн маркетингова кампания  Delos Destinations , която HBO развиват, на 02.04 бе ъпдейтната с нова информация. „Корпоративният сайт“ вече включва избистрен кадър и описание на това, както всъщност е Shogun World.

За онези, на които Западен свят не им е достатъчен.  Истинските ценители могат да се отдадат на своите фантазии за мъчения, като размахат меч. Паркът е моделиран по Едо периодът в Япония. Той предоставя възможност на гостите  да прегъврнат своя вътрешен войн,в земите на изключителна красота и най-мрачен ужас. Нека вашето истинско аз получи форма в земята, в която себеоткриването е изкуство.

Това описание включва потенциална подзказка за втория парк. То предполага, че Shogun World може да бъде разглеждан, като далеч по насилствено и брутално преживяване от оригиналния Западен Свят.

Номинирана за Оскар актриса влиза в каста

Номинираната за Оскар Ринко Кикучи („Огненият пръстен“) се присъедини към каста на Shogun World в ролята на гейша.

Сайтът показа и коригиран (след първоначалния смазан образ) кадър, на новия парк. Вижте го по-долу.

„Западен свят“ сезон 2 се завръща по HBO  в края на Април 2018г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here