Вижте кой спечели копи на „TILT “ ТОЧНО ТУК!

 

TILT_book_31.01Издателство „Ентусиаст“ напомня за TILT НАЧАЛОТО – написана от Любен Дилов-син по филма TILT

TILT e история за филмите, в които ни вкарва любовта и филм за историята на една обсадена любов. Сцените в книгата се случват преди и след края на действието във филма. Най-забавното е, че продължават да се случват и в момента, докато четете встъпителната част на романа TILT. Това ви дава уникалната възможност, след като прочетете книгата и видите филма, сами да участвате в събитията до края. Да станете съавтори на големия роман TILT, който ще се появи заедно с промоцията на филма на  DVD. Разбира се, можете да изберете и да се „тилтнете“ кротко, оставяйки живота да бъде написан от някой друг. Както обикновено се случва на кръстопътя България от 1990 г. насам…

Всеки кръстопът, погледнат от достатъчно високо, прилича на разпятие.

Любен Дилов-син

Автор на книгата TILT.Началото, по филма TILT

Сюжетът проследява една любовна история, развиваща се на фона на преломните моменти от началото на 90-те години. С премерен хумор историята разкрива сблъсъка на банда добри приятели с авантюристичен дух с предизвикателствата на емиграцията, затъналата в престъпност родина и аморална обществена среда. Въпреки че ни връща в недалечното минало, TILT се отличава с особена актуалност и е насочен към младата публика.

TILT означава „блокаж” и е термин от играта флипер. Когато играчът види, че губи топчето и то пада по средата, бута флипера, и се опитва да надхитри машината. Ако играчът не е добър и избута машината по-силно от необходимото, тя се изключва автоматично. Всичко е възможно с концентрация и усет, но ако се блъска прекалено силно, играта блокира и показва TILT.  Заглавието е метафора за съдбата на героите, които често получават „тилт”.

 

1 коментар

  1. Много интересно как все към 290-300 участника се включват и как винаги само 20-30 са НЕпозналите..как пък веднъж не бяха 29 НЕпозналите.. или 23? или 36? Нещо нагласенка ми се струва И ТАЗИ ИГРА и книгите отиват при познати и приятели на фирмата, а ? Познах ли? Или пак съм от НЕпозналите.. ; )

Вашият коментар