Любовни вторници

От вторник, 1 август, 21:30

Любовните ни вторници ще нажежат страстите в последния месец на лятото. Романтика, любов и смях ще преливат от екраните всеки вторник от 1 август нататък. Заглавията включват „Започни отначало“ с Марк Руфъло, „Да срещнеш Джо Блек“ с Брад Пит, „Знак на съдбата“ с Джон Кюсак и „Небеса“ с Джовани Рибизи.

Синьо увлечение § Синьо увлечение 2

Понеделник, 7 август, в 21:30

Нищо не може да раздели Ан Мари (Кейт Босуърт) с дъската ѝ за сърф. Ан Мари живее в барака на плажа с трима съквартиранти, сред които бунтовната ѝ по-малка сестра, и става всяка сутрин преди изгрев слънце да язди вълните, броейки дните до приближаващото сърф състезание. Ан Мари смята, че единственото, за което си струва да се живее, е зареденият с адреналин свят на сърфирането… докато не среща професионалния футболен защитник Мат Толман (Матю Дейвис).

В „Синьо увлечение 2“ Дана е 18-годишна, убийствено красива и талантлива сърфистка с колекция от трофеи. Когато баща ѝ я притиска да се откаже от сърфа и да отиде в колеж, Дана бяга от своя дом в Бевърли Хилс и предприема одисея по зашеметяващо красивия южен бряг на Африка – дълго, съвършено пътуване сред опасните, убийствени вълни на Джефрис Бей.

Бронираният монах

Понеделник, 14 август, в 21:30 ч.
Режисьор: Пол Хънтър
В ролите: Чоу Юн-Фат, Шон Уилям Скот
Оригинално заглавие: Bulletproof Monk
Година: 2003

В продължение на 60 години загадъчен безименен монах броди по света, за да защити
древен свитък, който може да отключи безгранична сила. Сега монахът трябва да се довери на нов пазител на свитъка. Кар не е много вероятен кандидат, особено като се вземе предвид, че се интересува само от себе си. Но когато по невнимание спасява монаха от залавяне, двамата започват да си партнират в опитите да спасят света от най-упорития преследвач на свитъка.

Булката беглец

Понеделник, 21 август, в 21:30
Режисьор: Гари Маршъл
В ролите: Джулия Робъртс, Ричард Гиър, Джоан Кюсак
Оригинално заглавие: Runaway Bride
Година: 1999

Вече зарязала трима младоженци пред олтара, Маги Карпентър (Джулия Робъртс) е наречена „булката беглец“ от преситения журналист Айк Греъм. Но след като изложените от него факти са поставени под въпрос, Айк се отправя към родния град на Маги, за да спаси репутацията си и да отрази предстоящата ѝ четвърта венчавка и, както е убеден, поредното ѝ бягство! Но макар да е там с миролюбива мисия, той не може да остане встрани от завихрящия се емоционален водовъртеж.

Завръщане в бъдещето 1-3

От понеделник, 28 август, до сряда, 30 август, в 23:00

Ще прогоним лошото настроение от края на ваканцията с трилогията „Завръщане в
бъдещето“ от понеделник, 28 август, до сряда, 30 август.

В първия филм, „Завръщане в бъдещето“, тийнейджърът от малкия калифорнийски град Марти Макфлай се връща обратно в 50-те години, когато експеримент на ексцентричния му приятел и учен Док Браун не завършва според очакванията. Пътувайки през времето с модифициран автомобил, Марти среща младите версии на родителите си и трябва да се увери, че се влюбват един в друг, ако не иска да престане да съществува. За да стане ситуацията съвсем обезсърчителна, той също трябва да намери начин да се върне в собственото си време и да спаси живота на Док Браун.

В „Завръщане в бъдещето 2“ Марти и Док се озовават в далечната 2015 година, където трябва да спасят бъдещия син на Марти.

Трилогията завършва със „Завръщане в бъдещето 3“, в която дуото пътува назад във времето чак до 1855 г. за уестърн приключение.

Вашият коментар