Скъпи приятели,

Новогодишната ни инициатива с TV 1000 e към своя край. Преди това обаче ще раздадем още награди. В първия ден от новата 2018г. нова двойка победители, ще спечелят оригинални награди от TV 1000 и ИЗКЛЮЧИТЕЛНИЯ „Мария Антоанета“, който гледахме вчера (31.12) в ефира на телевизията.

Постът на „Мария Антоанета“ достигна до близо 10500 човека. Точно 244  участваха в играта, но едва 227 от тях бяха изпълнили и двете условия, да споделят и отбележат приятеля в коментар. За това 227 бяха и участниците в жребия, който определи наградите да получат:

Оригинална лампа за къмпинг с логото на канал от Viasat World, получава:

Живка Божилова

Оригинална термо-чаша TV 1000, получава:

Емил Русев

Честито! И двамата победители ще получат съобщения на фейсбук профилите, през които са участвали в инициативата! Наградите ще бъдат доставени до посочен от победителите адрес, за сметка на www.cineboom.eu!

В първия ден от новата година, в ефира на TV 1000  от 21:30 часа ще гледаме Оскаровият „Изкупление“ с участието на Кийра Найтли, Джеймс Макавой и прекрасната Сайори Ронан, която едва 12 годишна по време на филма, получава номинация за Оскар за поддържаща женска роля, за изпълнението си. Новият пост, който ще донесе и финалните 2 награди на двама от вас е тук:

ПОСТ „ИЗКУПЛЕНИЕ“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here