Големи бесни риби

От събота, 20 май, в 8.45 ч.
Сезон: 5
Брой епизоди: 13 x 60 мин.
Жанр: Документална поредица за природата
Оригинално заглавие: Big Angry Fish
Година: 2016

Скачайте в лодката на енергичното дуо Нейтън и Милан и се подгответе за епично риболовно приключение, докато те преследват чудовищни риби в дълбоки и плитки води. По време на всеки епизод, те споделят знания и техники за улавяне на забележителни риби (и акули!), като в същото време се любуват на запленяващата
природа наоколо си и чудесата на дивия живот.

Направи си сам: Без аварии в неделя

От неделя, 7 май, в 7.05 ч.

Всички се впускаме в малко „направи си сам“ приключения в неделя, но понякога е по-добре да оставим това на експертите! Затова през май се отпуснете спокойно на стола и оставете на професионалистите да се оправят в „Направи си сам: Без аварии в неделя“! „Моят плаващ дом“ ще ви покаже как да построите собствена къща- лодка, „Братски проекти“ ще се притече на помощ, ако искате да си сглобите коктейл-бар, а с „Царе на дърворезбата“ и „Царе на строителството с дървен материал“ ще се потопите в света на дърводелството. Специални неделни телевизионни маратони!

Маратони на любими поредици

Понеделник, 1 май, от 7.00 ч.

Задръжте празничното настроение със специалните маратони на любимите си предавания. Отпуснете се и превърнете уикенда си в приключение с маратоните на „Авантюрист рибар“ и „Супер превозвачи“.

Вашият коментар