Риболовна надпревара

От понеделник, 3 юли, в 22.45 ч.
10 епизода x 60 мин.
Оригинално заглавие: The Big Fish Off

Риболовно шоу като никое друго!

Капитаните на отборите Али Хамиди и Дийн Мейси превеждат две знаменитости през три риболовни изпитания. Шоуто е пълно с шеги и подигравки и е предназначено за широка публика – от запалени риболовци до пълни аматьори. Какво е заложено? Его, престиж и… гордост!

Али Хамиди e водещо име в рибовола на шарани и водещ на риболовни предавания, сред които и „Чудовищни шарани“ по Viasat Explore – а Дийн Мейси – олимпийски атлет, риболовен корифей и водещ на предавания за риболов.

В премиерния епизод на „Риболовна надпревара“ – от 3 юли, понеделник, от 22:45, в обичайния слот на „Чудовищни шарани“ – двамата капитани отвеждат риалити звездата и запален рибар Мик Норкрос (собственик и на известния нощен клуб Sugarhut в Есекс) и неговия приятел, холивудския екшън актьор, Тамер Хасан, риболовен „девственик“, в рая на рибарите, Девон. Мик иска да запали приятели си по риболова, което може да се окаже трудно, предвид репликата на Тамер: „Не се сещам за нищо по-лошо от голфа и риболова.“

Кой от капитаните ще надделее при избора на по-добро място за ловене и ще напътства по-добре състезателя си през трите риболовни предизвикателства? Нека битката да започне на 3 юли, понеделник, от 22:45 по Viasat EXPLORE!

В хода на двата сезона от по 5 епизода сред гост състезателите ще бъдат и телевизионни актьори, спортисти като футболиста Нийл „Бръснача“ Ръдок и боксьора Мичъл Смит, а в сезон 2 – през август ще има и епизод с дамска надпревара.

По-голямата част от епизодите са заснети във Великобритания, епизод 2 на първи сезон – от 10 юли – е заснет по река Ебро в Испания, а финалът – епизод 10 е заснет в Тайланд, където героите ловят сиамски шарани, меконгски сом и арапайма.

Петте епизода на сезон първи ще бъдат излъчени по Viasat EXPLORE в хода на юли, всеки понеделник от 22:45 с повторение в четвъртък от 23:30.

Дивото зове

От понеделник, 3 юли, в 16.45 ч.
20 епизода x 60 мин.
Оригинално заглавие: Building Wild

Arlington, VT, USA: Paulie addresses the volunteers ready to work on Jeremy Pratico’s cabin.
(Photo Credit: National Geographic Channels)

Все по-често американците напускат градския живот и се отправят към дивата природа, решени да създадат свой собствен рай извън системата. Повечето от тях се нуждаят от малко помощ и точно тук се намесват „горските строители“ – Пол ДиМео и Пат „Тъфи“ Бакаитис.

Всеки епизод на „Дивото зове“ показва как Пол и Тъфи се отправят към някое диво място, за да приемат поръчка и да построят мечтаното кътче за бягство – плаваща или каменна хижа или пък някоя на щура тема.

По-трудно, отколкото изглежда

От понеделник, 10 юли, в 15.00
12 eпизода x 30 мин.
Оригинално заглавие: Tougher Than It Looks

Колко е трудно да се осъществят някои от най-непосилните и опасни задачи на планетата? Андрю Янгхъсбънд открива лично, впускайки се в света на ужасяващите височини, екстремните спортове, екзотичните занаяти, клаустрофобичните пространства и необичайните хобита.

Дивото приключение на Янгхъсбънд го повежда на опасно, странно и откачено пътешествие. Той среща хора, движени от страстта, чиято работа или забавления изглеждат невъзможни. Във всеки епизод с минимален трейнинг ентусиастът се опира на професионалистите, които му обясняват как да изпълни задачата – работа като чистач на прозорци на налудничаво висок небостъргач, ходене по крилото на биплан по време на полет, боси водни ски или състезание с косачки за трева.

Нищо не е толкова страшно за Янгхъсбънд, че да го спре да пробва поне веднъж.

Вашият коментар