Животът на Джон Кенеди често е разглеждан през неговата смърт. Убийството му през ноември 1963 г. се смята за повратна точна за Америка, скок от ера на невинност и надежда във време на насилие и промени. Самият Джон Кенеди е превърнат от човек в легенда. Но тази историческа поредица разкрива необикновената и противоречива личност зад мита. По случай стогодишнината от рождението на Джон Кенеди тя показва пътя му до президентския пост, живота му в династията Кенеди и пътуванията му в нацистка Германия и фашистка Италия. Службата му на тихоокеанския фронт по време на Втората световна война включва оцеляването му с плуване до тропически остров. Многобройните му заболявания остават скрити от обществото. Бляскавата му сватба с Джаки и пътуването му към сенаторския пост и впоследствие към Белия дом можете да видите в „Кенеди: Историята в развитие“. Включени са и други заглавия, сред които „Убийството на Кенеди отблизо“ и „Джаки без Джак“:

20:00 – „Джаки без Джак“

21:00 – „Вътрешна информация за убийството на Джон Ф. Кенеди“

22:00 – „Кенеди: Историята в развити“

Джаки без Джак: „Никога да не се публикуват!“ Режисьорът Патрик Жоди изважда на бял свят разговори с Джаки Кенеди, състояли се няколко месеца след убийството на мъжа й. Каква тайна не е искала да се разкрива? 2013.

Вътрешна информация за убийството на Джон Ф. Кенеди: Посредством травматичните преживявания на свидетелите, присъствали на убийството на Джон Ф. Кенеди, е хвърлена светлина върху събитията от един от най-големите политически моменти на 20-ти век. 2013.

Кенеди: Историята в развитие: Отбелязваме сто години от рождението на Джон Кенеди с нова програма, която показва пътя му до президентския пост, живота му в династията Кенеди и пътуванията му в нацистка Германия и фашистка Италия. 2016.

Вашият коментар