Пол О’Грейди за любовта към кучета

От сряда, 31 май, в 20.00 ч.
Сезон: 5
Брой епизоди: 8 x 30 мин.
Жанр: Документална поредица за природата
Оригинално заглавие: Paul O’Grady: For the Love of Dogs
Година: 2016

Пол О’Грейди се завръща в Дома за кучета и котки в Батърси за нови 8 епизода кучешка суматоха. И новите епизоди от поредицата – носител на многобройни награди ни потапят в море от разнообразни емоции. Чувствата на Пол са подложени на изпитание, когато се сблъсква със съвсем нови породи и проблеми, невиждани досега.
Както винаги, той запретва ръкави, за да помогне на страдащите животинки, подкрепяйки ги през сърцераздирателни моменти с невероятно съчетание от любов, чар и чувство за хумор.

Водени от дълга

От сряда, 24 май, в 22.00 ч.
Сезон: 1
Брой епизоди: 12 x 30 мин.
Жанр: Документална поредица за природата
Оригинално заглавие: Collar of Duty
Година: 2016


„Водени от дълга“ е нова документална поредица, която разказва историите на хора, чиито живот е бил променен от животно на служба. Във всеки епизод посещаваме хора с животно-помощник, за да разберем повече за техните взаимоотношения и как са променили живота им. Посещаваме и тренировъчната база, която е подготвила животното, разкривайки какво е нужно, за да бъдат сметнати тези специални помощници готови за служба. Целта е да покажем значението на тези животни за хората с цялата деликатност, съчувствие и грижа, които заслужават.

Вашият коментар