thevisionlargeMARVEL най-сетне склониха и показаха първи постер за новия герой, в който ще се превъплъти Пол Бетани- The Vision Може да го видите в ляво. Междувременно онлайн се появи ново видео зад кулисите, разкриващо още непоказвани до сега кадри от предстоящото продължение.

Отмъстителите: Ерата на Ултрон идва по родните екрани седмица преди световната си премиера на 24.04.2015г. Разпространява за страната Форум Филм България.

Марвел представя ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН, епично продължение на най-мащабния филм за супергерои на всички времена. Когато Тони Старк се опитва да стартира пасивна мироопазваща програма, настава бъркотия и най-могъщите супергерои на Земята, включващи Железния човек, Капитан Америка, Тор, Хълк, Черната вдовица и Ястребово око са поставени на върховно изпитание, тъй като съдбата на планетата виси на косъм. Когато се появява злодеят Ултрон, от Отмъстителите зависи да го спрат, за да не осъществи ужасния си план. Скоро неохотни съюзи и неочакван екшън подготвят пътя за епично и уникално глобално приключение.

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here