Гръцкият оператор WIND обогати новата си ТВ и видео услуга със старта на Viasat History, Viasat Explore и Viasat Nature

WIND VISION в Гърция, стартира трите водещи документални канала от международната компания Viasat World. Viasat History, Viasat Explore и Viasat Nature  започнаха едновременно със старта на новата платформа на 26 април . Тя е достъпна за всички клиенти на оператора WIND.WIND пусна 3

Платформата предлага 4KTV резолюция и HDR 10 технология за оптимално изживяване. освен това ТВ гайд за навигиране на съдържаннието по три възможни начина.  WIND VISION може да се похвали като големия иноватор на гръцкия пазар в момента. Платформата има вградена функционалност за мултискрийн. Това означава, че аудиторията може да ползва съдържанието когато, където и както пожелае.

Viasat History е водещият посветен на история канал, който вече е част от програмата на WIND VISION. Програмните акценти при старта включват документалният Истинската игра на тронове. Той е представен от историка Дан Джоунс, проследяващ турбулентните векове на изграждане на ранна Европа. Освен него- Султанът и светецът, разказ от Джеръми Айрънс за онзи момент в историята на кръстоносните походи, когато християнски свещеник (Франциск от Асизи) и султан (Султан Ал Камил) се срещат. програмата включва и Николай и Александра: Последените царе на Русия, една от най-известните двойки в модерната история, с водещ Д-р Сузана Липскомб, историк, автор, презентатор и отличен с награди учен.WIND пусна 3

WIND пусна 3

Останалите два канала…. WIND пусна 3

Прям и пламенен, Viasat Nature показва изумителни места и същества от естествения свят. Той представя увлекателни истории от изявени водещи, които придават живот на разказа и отвеждат зрителя до дестинации с „дива“ красота. Текущата програма включва Смъртоносни австралийци: поглед от близо към тайния живот на най-известните. Понякога това са най-малко познати убийци на Австралия, включително отровни змии, смъртоносни медузи, чудовищни крокодили и отровни паяци. Няма да мине и без Разговор с животни.Той ни запознава с истинскиата Д-р Дулитъл, Луси Кук, чиято мисия е да установи как комуникират животните. WIND пусна 3

Любопитен, приключенски и решителен, Viasat Explore разкрива новото и необикновеното. Всичко от най-скорошни проучвания до ежедневния живот на герои, които правят нещата различно. Сред програмните акценти са Каскадьорска наука с най-изумителни истории и клипове на каскади, шеги и домашни експерименти, уловени от камера.Също така втори сезон на състезателното риболовно шоу Риболовни войни, който стартира едновременно със старта на услугата WIND Vision. Но освен тях и документалния филм в 8 части Въоръжени мъже: Изкуството на войната. В него  известният холивудски актьор Дани Трехо е домакин на екип от занаятчии. Те умело възпроизвеждат емблематични исторически оръжия с древни и модерни инструменти.

Viasat History, Viasat Explore и Viasat Nature показват едни от най-търсените заглавия като повечето предавания са създадени в последните три години. 

“Посветили сме се на това да предоставяме най-харесваното съдържание. Очаровани сме, че разширяваме присъствието си и чрез услугата  WIND VISION.

Мисията ни е да сме близо до нашите партньори и да разбираме техните нужди. Така ще можем да продължим да им даваме съдържанието на световно ниво, което е релевантно за клиентите им”, коментира Тамаш Хорват, Търговски директор на Viasat World. WIND пусна 3

Изявление на WIND

 “WIND VISION е най-напредничавата ТВ и видео платформа в Гърция и вярваме, че тя ще промени правилата на играта на гръцкия пазар. Иновативна, не само за Гърция, но и на глобално ниво.

С включването на Viasat ExploreViasat Nature и Viasat History, ние обогатяваме селекцията си от документални програми. Така даваме нови, качествени възможности за избор на клиентите ни. Голяма част от тях се интересуват от дивата природа, животните, откритията и науката, както и от документани предавания за история.

Това е от голямо значение за обещанието, което сме дали на нашите клиенти. А именно да им предлагаме атрактивно съдържание чрез уникално ТВ изживяване. Тази стъпка бележи началото на партньорството ни с глобалната мрежа Viasat World”, каза Херман Райдл, Главен ръководител Стратегически & дигитални трансформации в WIND Hellas.

Още любопитна информация за каналите от групата на Viasat World ви очаква в специалната секция при нас.

Следете и фейсбук профилите на Viasat History, Viasat Explore и Viasat Nature.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here