След новината, че изключително харесваната поредицата (в чиито център са преди всичко ЛГБТИ) НЯМА да се завърне за трети сезон по Netflix, феновете и тръгнаха на война. Създателят на компанията Тед Сарандъс предложи на Лана Уашовски да заснеме двучасов финал, за да завърши, недоразказаните истории. Оказва се, че той НЕ Е единствения човек, искащ да продуцира още от поредицата. Порно сайтът xHamster™ е направил директна оферта за продуциране на трети сезон от поредицата.

 

Знаем, че е необичайно, но бихме искали да го съживим на xHamster. Не говорим за пародия или нещо по-малко, а за реален трети сезон от поредицата. От както разбрахме, че СПИРАТ Sense8, се замислихме дали не бихме могли да направим нещо? Страхотно е, че NEtflix са решили да дадат двучасов финал, но преди да бъде завършена историята, нека помислим за друго. Да разрешим на xHamster да продуцира продължението. – Алекс Хоукин, основател на сайта

xHamster от много време е отдаден на ЛГБТИ общността и вече е блокирал свои потребители от Северна Каролина, след скандал около тоалетните за транс сексуални.

Ние продължаваме да използваме нашата аудитория, за да говорим за репресивни и анти ЛГБТИ закони в САЩ и отвъд. Бихме желали да организираме среща и да видим дали ние не бихме могли да се включим в бъдещето на Sense8. Да знаем, че сме нетрадиционен ДОМ за подобно нещо,но преди 5г. всички се смееха, когато Netflix, започнаха да продуцират собствени филми и сериали. Така че нищо не се знае, може нашето време да е дошло.

Уашовски все още не е коментирала, но официално тя вече работи върху сценария на трети сезон, варвайки, че подкрепата на феновете ще съживи сериала:

 

Вашият коментар