Поредната инициатива, която подехме с Форум Филм България, този път за СПАСЕНИЕТО НА СВЕТА, приключи. Тематичната ни игра „Z-та световна война“ предизвика сетивата и съобразителността ви. В нея, вие трябваше да откриетe дълбоко спотайваща се заплаха и да кликнете върху нея! След което тя чисто и просто ви се показваше и на вас ви оставаше само да я регистрирате!  Ето къде точно бяхме скрили заплахата, под формата на гигантска, зловеща ръка:

rsz_1rsz_z_ta_answer

След кликването върху ръката, се стартираше видео, в което орди от обезумели хора заливат екрана. Всеки регистрирал именно тях- обезумели хора, зомбита,  заразени и техни производни, ние приемахме за верен отговор и автоматично включихме съответния регистрирал се в тегленето на наградите. А победителите са:

Молим всички победители да отговорят на съобщенията , които ще получат на и-мейлите, оставени при регистрацията им, за да обсъдим най- удобния за тях начин за получаване на наградата им. ЧЕСТИТО!

Наградите са осигурени от „Форум Филм България“ и ИК „Изток- Запад“!

„Z-та световна война“ е вече в кино салоните в цялата страна. Разпространява Форум Филм България. Романът „Z-та световна война“ е на книжния пазар в цялата страна. Разпространява ИК „Изток- Запад“!

 

Служител на ООН се състезава с времето и съдбата, пътувайки по света се опитва да спре избухването на смъртоносна зомби пандемия. В търсене на отговори как да спре унищожителното нашествие, Джери Лейн (Брад Пит) обикаля целия свят, решен да намери начин да спаси не само милиарди непознати, но и собственото си семейство. Под напрежението на тиктакащия часовник и нарастващия ужас по света, мисията на Гари Лейн е да разреши загадка, която е на път да унищожи човечеството.

Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори от:
BC Logo 300 copy  razdavalnik sever.bg
like-us-on-facebook  like-us-on-facebook  like-us-on-facebook
 546425_503883632955131_2049661495_n vampirediariesbg_logo logo
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
   rsz_igri_logo  utro
   like-us-on-facebook  like-us-on-facebook

Вашият коментар