Преди седмица се размениха едни мили жестове, които някак останаха под радара на родните медии. Често ровейки в любопитни и наистина интригуващи новини попадаме на такива, които остават недооценени. Когато бе разгара на Marvel панела на Comic Con в Сан Диего, „Отмъстителите:Краят“ подобри рекорда на Аватар от продажби на билети и достигна съвсем малко под $2.8 млрд. от световното си разпространение. Аватар поздрави Отмъстителите, а те отговориха подобаващо! Аватар поздрави Отмъстителите

Режисьора Джеймс Камерън спра за момент продуцирането на „Терминатор: Мрачна съдба“ за да изпрати поздравителен адрес до приятелчетата от Дисни. Платформата бе официалния Twitter профил на „Аватар“.

Oel ngati kameie (на езика на Нави), Виждам те Марвел— поздравления на „Отмъстителите: Краят“ за превръщането им в новия боксофис крал“. – това гласи поста

Режисьорите на филма, братята Русо, също се включиха в Туитър и отговориха , като изрязаха десетилетия от кино вдъхновение, с което той ги е впечатлявал.

Аватар поздрави Отмъстителите за рекорда, но той няма да бъде вечен. Камерън подготвя 4 продължения на сензационния си блокбастър. Но определено ще мине време, докато ги видим в кината.

„Отмъстителите: Краят“ изпотроши рекордите, когато дебютира на 26.04.2019г. с $1 223 600 000  в световния боксофис. За 5 дни премина границата от $1млрд., за 11 дни премина границата от $2 млрд. Филма е номер 1 в САЩ и по света за всички времена. Той е номер 1 за всички времена в 25 държави и номер 3 сред най-касовите филми за всички времена в Китай с $620 млн.

Аватар 2 дебютира по родните екрани през Декември, 2021г.

Източник:ComingSoon

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 7 = 9