Джеймс Камерън е известен с това, че постоянно си поставя цели и граници, които да надскочи. Той превърна своя „Аватар“ в най-касовия филм в историята на киното, благодарение на иновациите и нововъведенията, които той въведе в кино индустрията. Камерън бе почетен наскоро с награда на Society of Motion Picture and Television Engineers. По време на събитието, той говори за „Аватар 2“ и иновациите върху които работи за филма, като например 3D без очила…..

Камерън е подписал договор с Christie Digital Systems за оборудване на студито му с множество актуални и предстоящи за реализация прожектори, включително нов RGB лазерен прожектор, който все още се разработва. Той ще излъчва много повече, от това, което в момента се случва в кино салоните. Този прожектор ще може да създаде и излъчи ярки образи с високо качество и разделителна способност или иначе казано 3D образ без да бъдат необходими 3D очила за усещане на дълбочината.

Източник: Movieweb.com

Ето я истината, ето я причината ЗАЩО тази огромна дупка, между Аватар 1 и 2 се случва. Джеймс Камерън отново ще въведе киното в ново измерение, а целият свят ще го последва.
Доволни ли сте от предстоящото?!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 6 = 3