Това е всичко! След всички тези години чакане, Джеймс Камерън окончателно е приключил снимките по „Аватар 2“. Това не означава, че работата му по франчайза е приключила. Не и в дългосрочен план. Той има още цели 3 продължения, с които да се занимае. Повече от десетилетие след оригиналния филм, неговото продължение е една идея по-близо до това, да се превърне в реалност.

Ето какво сподели самият Джеймс Камерън в тази връзка:

„Загубихме над четири и половина месеца продукция. В резултат на това отложихме с цяла година премиерата до Декември 2022г.Това вече го обявихме. Определено нямам допълнителна година, за да завърша филма. В деня в който дебютира „Аватар 2“ ще започнем, работа по финалните щрихи на „Аватар 3“. В момента сме в Нова Зеландия и снимаме. Приключили сме на 100% снимките по „Аватар 2“ и сме на 95% готови и със снимките по „Аватар 3″.“

Продуцента Джон Ландау сподели в социалната мрежа два нови кадъра зад кулисите от снимачната площадка в Нова Зеландия. Виждаме първи кадър на основните злодеи от първия филм- RDA Security Operations Team, които бяха предвождани от полковник Майлс Куорич (Стивън Ланг). Виждаме и първи кадър на една от предстоящите бойни сцени. Вижте ги тук:

 

Източник: MovieWeb и ComingSoon

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 2 =