Някак през годините новините с „нова снимка от Аватар 2“ се превърнаха в шега, в редакцията на сайта. Винаги се публикуват най-скучните и безсмислени кадри. От друга страна, това не е съвсем така, филмът няма да изглежда по никакъв начин, докато не приключат снимките и не поставят визуалния свят върху тях.

Това означава, че ще виждаме тук там хората на средата на нищото и хора в тесни костюми, които след намесване на motion capture анимацията ще се превърнат в извънземни войни. Новата снимка от днес ни показва за първи път героя на Еди Фалко. Това е генерал Ардмор. Тя определено изглежда, като някакъв вид злодей.

Какво знаем за нея? Не много. Тя се присъедини към каста в началото на 2019г. Тя е отговарящия командир за интересите на RDA  в предстоящите продължения. RDA е гадната, човешка организация зад конфликта в първия филм. Знаем, че тя ще поеме щафетата от героя на Стивън Ланг, който бе убит в една от финалните битки в първия филм. Ако тя продължи делото му, повече от сигурно е, че ще бъде злодей. Или може би не? Обрат?!

„Аватар 2“ се очаква да дебютира по кината 13г. след оригиналния филм унищожи световния боксофис или на 22.12.2022г.

Източник: Slashfilm

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =