През 1986 година със своя динамичен ритъм, модерна визия, иновативни ефекти и реално заснети въздушни акробатики, Топ Гън предефинира екшън жанра, циментира Том Круз като световна суперзвезда и влезе в историята като една от големите емблеми на киното, чието влияне в попкултурата продължава и до ден днешен. 34 години по-късно феновете получават възможност да се завърнат в този магнетичен свят на въздушни схватки, свръхзвукови скорости и адреналин и това най-накрая ще се случи на 17 юли 2020 година, когато Топ Гън: Маверикедно от най-дългоочакваните продължения в историята на Холивуд, влети в кината със скоростта на изтребител.

За всички, които просто нямат търпение да видят отново Том Круз в ролята на Маверик с култовото кожено яке, авиаторските си очила и яхнал мотора си, Paramount Pictures представят втория трейлър на бъдещия хит. Още по-вълнуващ, още по-напрегнат и още по-емоционален, трейлърът залага на спиращи дъха, реално изпълнени и заснети с най-новите достижения в кино технологиите въздушни каскади, в центъра на които е Маверик, изигран от сякаш неостаряващия Круз, който, разбира се, пилотира самолета си сам и изпълнява дори и най-опасните бойни сцени.

След повече от тридесет години служба като един от топ пилотите на Американските  военноморски сили, Пийт „Маверик“ Мичъл (Круз) е намерил мястото си – да достига крайни предели като безстрашен тест пилот и да отбягва повишенията, които биха го задържали на земята. Когато Маверик се оказва инструктор на специален отряд пилоти от Топ Гън, трениращи за специална, невиждана досега мисия, той се среща с лейтенант Брадли „Рустър“ Брадшоу (Майлс Телър), син на загиналия му партньор и най-добър приятел Ник Брадшоу – Гуус.

Изправен пред несигурно бъдеще и преследван от миналото си, Маверик се сблъсква с най-дълбоките си страхове в мисия, която изисква най-голямата жертва от тези, които ще бъдат избрани да полетят.

Затягайте коланите, защото Топ Гън: Маверик влита в кината на 17 юли 2020 година.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =