Даниел Нюмън разкри доста детайли от личния си живот, докато е заклкючен вкъщи. По-рано през април той говори с феновете си в туитър. Той многократно е признавал, че е бисексуален, но този път въпросът бе, коя позиция предпочита в спалнята. И той отговори:

Предпочитам да съм активен. Прекалено мързелив съм, за да бъда пасивен. Може, ако сключа брак, но винаги съм силно привличан от активни мъже. Предполагам, който е по-силен и закове другия, ще спечели вечерта.- това написа той в отговор на фен, който написа, че актьора е пасивен

 

След като напусна „Живите мъртви“, през 2017г. той за първи път разкри своята бисексуалност във видео в youtube. В свое интервю пред Attitude, той сподели:

От малък винаги съм си мислил: „Защо някой би избрал едното или другото. Това би било странно“. Четох някъде, че Джеймс Дийн е казал: „Защо бих искал да живея живота си с една ръка, вързана зад гърба ми?“ Това всъщност резюмира всичко, което и аз си мисля.

Даниел се е появявал в хит сериалите „Герои“ и „Дневниците на вампира“. Той неведнъж е споделял, че хора от индустрията са го съветвали да не се разкрива, ако иска да продължи с кариерата си.

Когато започнах да споделям с телевизиите, агенти и мениджмънт, своята бисексуалност, всички ме съветваха: „Господи, не споделяй това с никого. Това ще убие кариерата ти веднага. Това е правило в Холивуд- ако си много пищен, използвай го за свое преимущество. Бъдеи супер-гей или комик. Участвай в смешни филми. Ако искаш да си в главната роля, не можеш да разкриваш сексуалността си. „

Източник: Attitude.Co.Uk

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 6