Сезон 4 на „ФАРГО“ и сезон 2 на „НОСФЕРАТУ“ с премиери на 4-ти януари

AMC определи датата на премиерата за сезон 4 на създадения от Ноа Хоули сериал „Фарго“, носител на наградите „Еми®“, „Златен глобус®“, „Пийбоди“ и на наградите на Американския филмов институт и Асоциацията на телевизионните критици. Премиерата на сезон 4 на „Фарго“ ще е на 4-ти януари в 23.45 ч. с участието на Крис Рок. Новият сезон е с 11 епизода, като AMC ще излъчва нов епизод всяка следваща седмица в същия ден и час.

FARGO – Pictured: Chris Rock as Loy Cannon. CR: Matthias Clamer/FX

През 1950 г. в Канзас Сити, два престъпни синдиката, които се борят да осъществят част от американската мечта, постигат крехко временно примирие. Те съвместно контролират алтернативна икономика, базираща се на експлоатация, корупция и наркотици. За да заздрави примирието им, Лой Кенън (Крис Рок), ръководителят на „черния“ престъпен синдикат, отстъпва най-малкия си син Сачъл (Родни Джоунс) на врага си Донатело Фада (Томазо Раньо), боса на италианската мафия. В замяна на това, Донатело предава най-малкия си син Зеро (Джеймисън Брачиофорте) на Лой.

Сезон 2 на „НОСФЕРАТУ“/ „NOS4A2“, ексклузивен хорър сериал на AMC за свръхестественото, базиран на едноименния бестселър на Джо Хил от 2013 г., ще се завърне с нови 10 епизода. Главните роли в сериала се изпълняват от номинирания за „Еми“ актьор Закари Куинто и Ашли Къмингс. Премиерата на сезон 2 на „НОСФЕРАТУ“ ще е на 4-ти януари в 23.00 ч.

Zachary Quinto as Charlie Manx, Jason David as Wayne McQueen – NOS4A2 _ Season 2, Episode 6 – Photo Credit: Seacia Pavao/AMC

В центъра на действието в „НОСФЕРАТУ“/„NOS4A2“ е Вик Маккуин (Ашли Къмингс) – даровита млада жена, която открива, че има свръхестествена способност да намира загубени вещи. Тази способност я въвлича в противоборство с Чарли Манкс ( Закари Куинто) – изкусителен безсмъртен, който се храни с душите на деца, след което полага онова, което е останало от тях, в Кристмасленд – чудато ледено-студено коледно селце във въображението на Манкс, където всеки ден е Коледа и нещастието е забранено със закон. Вик се бори да разгроми Манкс и да освободи жертвите му, без да загуби ума си или самата тя да стане негова жертва.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

50 − 48 =