Анджелина Джоли и Ричард Мейдън бяха евакуирани от снимачната площадка на „The Eternals“ на Марвел. Неочаквано в непосредствена близост бе открита бомба.

Информацията дойде от The Sun. Точно до снимачната площадка на филма на остров Fuerteventura (Канарските острови) е намерена бомба, в следствие на която Анджелина Джоли, Ричард Мейдън и останалите от екипа са напуснали мястото. Извикани са бомбаджии, които да обезвредят устройството. Испанския остров е бил база на нацистите през втората световна война. Смята се, че устройството е останало от този период. Анджелина Джоли и Ричард Мейдън

Докато обработват устройството, екипа и актьорите от „The Eternals“ са пеместени на безопасно място на острова. Бомбата най-вероятно е била там от десетилетия и продукцията е решила да НЕ рискува евентуална експлозия. Тя НЕ Е била взривена.

Бе наистина ужасяващо. Бомбата вероятно е била там от десетилетия, недокосната. Кой знае какво можеше да се случи, ако някой я натиснеше или се доближеше до нея. Едни от най-големите звезди в света бяха на снимачната площадка, никой не посмя да рискува. За радост, експертите се справиха с нея.

Ричард Мейдън (Роб Старк от „Игра на тронове“) играе ролята на Икарис във филма. Анджелина Джоли е Тена.

Източник: Heroic Hollywood

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 4 =