Лизи Каплан („Гадни момичета“, „Masters of sex“) към настоящия момент буквално убива във втория сезон на „Касъл рок“. Сериала на Hulu е адаптация по герои и локации създадени от Стивън Кинг, като новият сезон е фокусиран върху Мизъри. Лизи се превъплащава в ролята на самата Ани Уилкис. През 1991г. Кати Бейтс получи Оскар за ролята на Ани Уилкис в „Мизъри“, за адаптацията по едноименния роман на Стивън Кинг.

В новия сезон на сериала, Лизи се превъплащава в ролята на небезизвестната медицинска сестра от Ада. Преди броени дни Кати Бейтс отдаде почит и възхита от изключителната работа, която Лизи Каплан е свършила в сериала.

Колко ли развълнувана е била Лизи Каплан от подобен комплимент от самата Кати Бейтс? Сякаш Джак Никълсън да е поздравил Хийт Леджър за ролята му на Жокера. Или някак си Хийт да е поздравил Хоакин Финикс за неговата роля.

В оригиналния филм Пол Шелдън (Джеймс Гън) катастрофира недалеч от дома на медицинската сестра Ани Уилкис, която се оказва най-големия му фен. Тя го прибира и се „грижи за него“ докато не разбира, че той е убил любимата и героиня в последния му роман. Тогава всичко се променя…

В „Касъл Рок“ Ани Уилкис и дъщеря и пристигат в градчето след… разбира се катастрофа. И там започва ужаса и бавното разлистване на мистерията в нейната история.

Източник: TvWeb

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here