Антъни Макий сподели чисто нови детайли за предстоящия сериал „Сокола и Зимния войник“.

Това е една от най-очакваните поредици по Disney +, която ще продължи историята на Сокола и Войника в света СЛЕД „Отмъстителите: Краят“. В края на филма героя на Макий получи щита на Капитан Америка, подготвяйки го да замени героя. Историята ще изследва и отношенията между двамата герои, които до момента бяха доста ръбати.

Изначало двамата са приятели и същевременно с това врагове. Преди да станат истински приятели двамата извървяват дълъг път. В разговор с Rotten Tomatoes TV Антъни Макий сподели, че сериала ще изследва отношенията между двамата герои.

Наистина успяхме да развием отношенията между тези двамата. Ще видите как това се разгръща. Всъщност никога не сме били НАИСТИНА приятели и продължаваме да не сме (през смях!). – споделя Макий

Актьорът също дискутира как сериала на Disney + ще бъде по-различен от обичайните кино филми на Марвел. Преди всичко, защото ще бъде много по-дълъг.

Сериалите на Disney + ще са много по-различни от филмите. Оставят те с усещането, че заживяваш с героите за шест или осем часа, вместо за един двучасов филм, където те имат по-слабо въздействие върху цялостната вселена.

Едно от преимуществата да разглеждаме историите на второстепенни герои в сериалите е, че така можем да усетим точния ефект, който те биха могли да имат върху цялостната вселена. Сокола и Зимния войник може и да бяха доста странични герои в кино вселената, но със собствения сериал сега… ще забелязалият с нова сила по начин, който феновете дори и не са предполагали, че е възможно.

„Сокола и Зимния войник“ ще дебютират по Disney + през Август 2020г.

Източник: Heroic Hollywood

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 4 =