Режисьорът Лука Гуададжино потвърди, че оригиналния актьорски състав се завръща за продължението

 

В оригиналния филм от 2017г. номинирания за Оскар за ролята си Тимъти Шалме (в ролята на Елио) и Арми Хамър (в ролята на Оливър) бяха във фокуса на събитията. Филмът по едноименния роман на Андре Ациман спечели Оскар и се превърна в мигновена гей-класика.

Детайли за втория филм не са известни. Пред италианския вестник La Repubblica реж. Гуададжино сподели, че е имал планувана среща с потенциален сценарист в САЩ, но тя е отменена поради пандемията с COVID-19.

Истинско удоволствие е да работя отново с Тимъти Шалме, Арми Хамър, Майкъл Стулбърг и Естер Гарел. Всички те ще бъдат в новия филм. – сподели режисьора

Ациман публикува продължението „Намери ме“ през 2019г. То започва 10г. след края на „Призови ме с твоето име“. Романа е по-скоро фокусиран върху бащата на Елио- Сами.

Цяло десетилетие е много време и не е ясно, колко плътно ще следва новия филм, романа. Същото така е любопитно да видим как екипа ще състари Тимъти и Арми за ролите им.

Гуададжино вече е споделял, че новия филм може да се развива едва няколко години след първия и ще изследва СПИН епидемията в Берлин, през 1989г. Това е много различно от историята в романа.

Източник: Attitude

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 57 = 60