Warner Bros. напредват с пълна сила по предстоящия „Батман“ с Робърт Патисън. Някои са доста скептични за избора на актьора, други (като партньорката му от „Здрач“) не могат да скрият въодушевлението си.

В свое интервю пред Fandango за „Ангелите на Чарли“, Кристен и екранните и партньорки бяха помолени да назоват любимият им Батман. В отговор, бившата Белла Суон коментира Зоуи Кравиц и Жената-Котка, както и Робърт Патисън (Батман), така:

Тя буквално вече е жената котка. Нямам търпение да я гледам. Познавам и двамата от доста време. Но въпреки това, за мен… изборът ми би паднал върху Майкъл Кийтън.

Разбира се всеки актьор, изиграл Батман, е давал своя поглед върху гласа на Батман. Феновете, включително Кристен Стюърт, как ще звучи Робърт Патисън. Тя дори сподели, че е най-нетърпелива да чуе следната НЕЗАБРАВИМА реплика от Черния рицар:

Нямам търпение да чуя, как Роб ще каже „Аз съм Батман“!

Детайли за сюжета на филма са неясни. Очаква се той да се фокусира върху по-младия Брус Уейн. Историята ще включва цели трима злодеи- Жената- Котка, Пингрина и Гатанката. Това ще бъдат годините, в които Батман ще се „формира“ като пазителя на Готам. Неговите детективски заложби ще бъдат използвани много повече, отколкото в предходни филми. Планувана е трилогия от филми.

Премиерната дата за „Батман“ е насрочена за 25.06.2021г.

Източник: Heroic Hollywood

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here