Кината по света затварят. Китай дава първи сигнали , че възнамерява да отвори първите кина, след като са се справили с пандемията. Студията търсят начин да направят филмите достъпни за онези, които искат да гледат. Universal подеха инициативата, последвани от Sony. Те приключват кино разпространението на „Блъдшот“ в рамките на 1 седмица и го пускат за наемане от вкъщи в САЩ.

Едва ли филмът, с участието на Вин Дизел ще пожъне успех при наемането му, сходен с този на „Невидимия“. Той дебютира под номер 2 миналата седмица и има одобрение от едва 31% в Rotten Tomatoes.

Sony Pictures Остават посветени на кино разпространението. Намираме се в изключително рядка и необикновена ситуация, със затварянето на кината. Това прави „Блъдшот“ недостъпен за хората. Сега те ще имат шанс да го притежават у дома, където всички ние прекарваме толкова много време. Убедени сме, че кино индустрията ще се възстанови веднага след пандемията . Ние ще сме там и ще я подкрепяме. – сподели президента на студиото Том Ротман

Очаква се филмът да стане достъпен и в останалия свят веднага след САЩ.

Източник: Empire

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

56 − 52 =