Тайната самоличност на маскирания приятел на Маги от финалния епизод, вече не е тайна. Един от новите актьори, влизащи в предстоящите бонус епизоди е Океа Еме- Акуари (Кобра Кай, Грийнленд), който ще видим в ролята на Илайджа. Да, това е маскирания приятел на Маги, който видяхме да спасява отчето в сезон 10, епизод 16.

Официално към екипа освен Хилари Морган (съпруга в живота на Джефри Дийн Морган), която се присъединява в ролята на Люсил, съпругата на Нийгън, има още едно попълнението. Робърт Патрик (Т-1000 от „Терминатор 2: Денят на страшния съд“) ще видим в ролята на Майс.

Името на Илайджа ще бъде разкрито в първия епизод от новите, озаглавен „Home Sweet Home“. В него Маги ще разкаже Дарил, че е напуснала защото не е могла да позволи на Нийгън да заема повече и повече място в главата и. Нямало е как да позволи Хършил да преживее това. Тръгнали са и са попаднали на Илайджа и на цяла група, която е имала нужда от тях, както и те от нея. Той няма първообраз в комикса.

Премиерната дата на новите 6 епизода е 28.02.2021г.

Епизод 17 „Home Sweet Home“: Маги се завръща с история, която не е готова да сподели дори, когато миналото и я застига. Безопасността на Нийгън отново е под въпрос. Маги и Дарил се бият срещу невиждан и непознат злодей.

Епизод 18 „Find me“: Приключение на Дарил и Керъл приема неочакван завой, когато попадат на стара хижа. Тя връща Дарил към времето след като Рик изчезва. Той преживява период, на който само Апокалипсиса може да съперничи.

Епизод 19 „One More“: Отчето и Арон търсят храна и провизии, които да донесат в Александрия. Малки трагедии водят към по-големи трагедии. Вярата се пропуква, а оптимизмът изчезва. Предстои им най-голямото изпитание.

Епизод 20 „Splinter“: Юджин Езекил, Юмико и Принцесата са заловени и разделени. Прицесата страда със спомените за травмиращото и минало. Тя се опитва да избяга по всеки възможен начин, с помощта на Езекил.

Епизод 21 „Diverged“: Дарил и Керъл попадат на нещо на пътя и всеки от тях хваща в различна посока. Всеки превключва на „оцеляване“, като най-дребните им предизвикателства започват да им се струват най-трудни. Дали тези приключения ще стоплят приятелството им или разстоянието между двамата ще се задълбочи?

Епизод 22 „Here’s Negan“: Керъл взема Нийгън на пътешествие, надявайки се да намали напрежението. Нийгън се осланя на събитията, довели го до днешния ден и взема решение за бъдещето си.

В профила си в Инстаграм, Норман Рийдъс сподели първи кадър зад кулисите на новите епизоди. Скролнете със стрелкичката надясно.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от norman reedus (@bigbaldhead)

Източници: ComicBook и TvLine и ComicBook

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

78 − 72 =