Има много истории за това как големите имена в Холивуд са загубили роли и не са успели да ги получат. След това- филмът се е получил изключително успешен. Джейк Джиленхал се е явил на кастинг за „Властелинът на пръстените“, Гуинет Полтроу се е явила на кастинг за „Джурасик парк“, а Кърт Ръсел се е явил на кастинг за Хан Соло. Бри Ларсън (Капитан Марвел) е най-новото попълнение в този списък. Тя се е явявала на кастинг за роли в „Игрите на глада“, „Междузвездни войни: Силата се пробужда“ и „Терминатор: Генисис“. Загубила е и трите.

Ларсън стартира собствен Youtube канал наскоро. В него тя сподели за загубените роли. Тя е позната от кино вселената на Марвел, но за малко сме щели да я опознаем и от една далечна галактика.

Явих се на кастинг за „Игрите на глада“, явих се и за рибута на „Терминатор“. Днес всъщност си мислих за това, защото спуках гума. Последния път, като ми се случи… беше на път за кастинга за „Тарминатор: Генисис“. Отидох на кастинг и НЕ получих ролята.

Тя не споделя кои са ролите, но в „Междузвездни войни“ няма кой знае колко женски роли. Било е, или Рей или Джин Ерсо. По отношение на „Игрите на глада“ и „Терминатор: Генисис“ това са били Катнис Евърдийн и Сара Конър.

 

Източник: The Playlist

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here