Трейлъра на „Батман“ е онлайн от броени дни, но феновете вече формираха множество теории за дългоочаквания рестарт на Черния рицар. Особено що се отнася до неговите злодеи. Филмът се развива много в началото на „кариерата“ на Батман. Ще видим зараждането на много от злодеите. Един фен обаче има обяснение, как Гатанката е създаден от самия Батман.

Поребител на Reddit с име u/Mikhail10 предполага, че Гатанката е започнал да убива поради нежеланието на Батман да убие. В подкрепа на това твърдение идва реплика на Гатанката от трейлъра:

Ако ти си справедливост, моля те не лъжи. Каква е цената за слепите ти очи?

Тази реплика се връзва с първата част на филма, където Гатанката убива високопоставена жертва. Теорията предполага, че някой близък до Гатанката или дори самият той е пострадал, заради нежеланието на Батман да убие. Това е довело до възхода на хладнокръвния сериен убиец.

Това е доста стабилна история, която се връзва с твърдението на Мат Рийвс, че филмът ще даде много истории за произхода, ОСОБЕНО на злодеите.

По отношение на злодеите, по един особен начин, това е история за произхода на героите. Селина все още не е Жената котка, това и предстои. Оз все още не е гангстера, в който ще се превърне. Той е Пингвина, но дори не обича да го наричат така. Гатанката се поява за първи път.

Който и да е катализатора за Гатанката, Рийвс вече похвали актьора Пол Дейно, че тази версия на героя НИКОГА до сега не е показвана.

Имаме Пол Дейно на борда и той ще ни даде версия на Гатанката, каквато никога не сме виждали. Мисля, че изпълнението му ще ви отвее.

Към този момент, „Батман“ все още е с премиерна дата 01.10.2021г.

Източник: ComicBook

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here