С детайлни снимки на мощните машини, които ще видим в БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 5: Удар в Рио, излeзе последният трейлър на филма. В почти нереална въздушна каскада с Вин Дизел и Пол Уокър равноправен участник във видеото е и класически син Ford GT40 от 1966 г.

Сред „главните герои” в гонките по улиците на Рио и Лос Анджелис са още Gurkha, колата на агент Хобс, последен модел Dodge Challenger от 2010 и Dodge Charger 1970, карани от Дом Торето, красив и мощен Nissan Skyline GTR от 1972 г. с Браян О’Конър зад волана и много други яростни, бензинови машини.

На голям екран на 29 април 2011г. се завръщат Вин Дизел, Пол Уокър и Джордана Брустър. Към екипа на филма се присъединява и Дуейн Джонсън, познат на феновете на екшъна като Скалата, който разкрива: „С Вин се познаваме от години. Винаги сме поддържали връзка и нерядко сме си говорили, че ще е страхотно да направим нещо заедно. Е, „Бързи и яростни 5” е точният проект и за двама ни.”

За петата част на култовата поредица режисьорът Джъстин Лин прави всичко възможно да вдигне летвата още по-високо, като кани за ролята на супер полицая Дуейн Джонсън. На него е поверена ролята на агент Хобс – твърдоглав федерален агент, решен на всичко веднъж завинаги да спре набезите на великолепните и неуловими Торето (Вин Дизел) и О’Конър (Пол Уокър).

В БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 5: Удар в Рио неспирното бягство на бандата продължава, след като О’Конър и Миа Торето (Джордана Брустър) спасяват Дом от затвора и прекосяват много държави, докато се измъкнат от властите. Рио де Жанейро е сцената на последната мръсна поръчка, която, ако изпълнят по план, гарантира тяхната свобода. Екипът е подкрепен от стари приятели, които са готови да се състезават за последен път със своите кумири. За да постигнат свободата си, пътят на Дом и О’Конър преминава през сделка с корумпиран бизнесмен, който желае смъртта им, а за капак на всичко се появява и агент Люк Хобс (Дуейн Джонсън), решен на всичко, за да залови веднъж завинаги бегълците. Правилата на играта се променят с всеки изминат километър, а дали това последно състезание на живот и смърт наистина ще се окаже последно?

В петата част на филма изненадата е завръщането на старите кучета от предишните четири части Крис „Лудакрис“ Бриджис, Тайриз Гибсън, Дон Омар и други.

Премиерата на БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 5: Удар в Рио в България е на 29 април 2011. Нетърпеливите фенове ще имат възможност да надникат „под капака” на филма в българската Фейсбук фен страница на адрес http://www.facebook.com/BarziIYarostni5.

 

Вижте фотогалерията на най-жестоките автомобили от предстоящия блокбастър:

 

Трейлър със субтитри на български език:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here