Рождения ден на Мищел Родригез се превърна в истински подарък за феновете- Бързи и яростни 9  снимки и видеа от площадката заляха мрежата.

Докато празнуваха рождения и ден на снимачната площадка на „Бързи и яростни 9“, актьорския екип сподели първа снимка в пълен състав. Снимките и видеата по-долу включват Вин Дизел, Мишел Родригез, Джордана Брустър, Рамси (Натали Еманюел ‘Игра на тронове’), Лудакрис, Тайрийз Гибсън. Тук са и новодошлите герои на Джон Сина и Ана Сауай. Няма как да минем и без режисьора Джъстин Лин. Вижте ги:

Бързи и яростни 9 с

 

Ако се колебаете дали пеенето на песничката „Happy Birthday“ е странна за вас… вижте реакцията на Мишел Родригез и всички останали. Звездите са … като обикновените хора. Бързи и яростни 9 с очарователно видео от снимачната площадка и … песен.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Happy Bday @mrodofficial 🎂 🔥💨

Публикация, споделена от @ ludacris на

Речта на Родригез към екипа и актьорите, уловена от Гибсън, ще разплаче всеки фен на поредицата. Вижте видеото тук: CLICK HERE

Снимките на филма текат в Лондон. Това не е последния от поредицата. „Бързи и яростни 10 дебютира през Април 2021г.

Бързи и яростни 9 с бясна скорост връхлита кино салоните по целия свят на 22.05.2020г. Разпространява за България- Форум Филм.

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

60 − 53 =