Треска за нефрит
Започва от вторник, 8 септември, в 22:45 ч.

След като в продължение на години едва оцелява в бизнеса за добив на нефрит, късметът на семейство Бънс може най-накрая да се обърне. Те получават неочаквано обаждане от виетнамски бизнесмен, който иска масивни плочи от нефрит да бъдат изваяни в стауи на Буда в реален размер.

Суровото време, опустошителните аварии и семейните проблеми затрудняват пазенето на висок дух и мотивация. Клаудия докарва екипа си до пълно изтощение, опитвайки се да спаси сделката за милион и половина долара, преди зимата да спре работата им.

Вечери на океанския риболов
Всеки понеделник от 7 септември, в 21:15 ч.

Двете ни любими поредици за мъже на работа под водата една след друга ще ви предложат пълна с приключения вечер в опасното море на Южна Австралия и по крайбрежието на Южна Нова Зеландия.

Елате на палубата и се подгответе да преплавате моретата в търсене на съкровищата на океана. Работата е тежка и има своите върхове и спадове. Опасностите дебнат героите на всяка крачка, но има и много смях и приключения.

А дали накрая ги чака сладка победа с изобилие от бодливо злато, или празна мрежа?

Маниакални коли
Започва от петък, 18 септември, в 23:30 ч.

Завръщаме се за втори сезон с главния механик Стив Дарнел, собственик на автоработилница близо до 5,5-километровата ивица на булевард „Лас Вегас“, известна като „Стрип“.
Следваме работата на екипа му – механика Дан, производителя Джъстин, тапицера Барбър Дейв, художника Травис и чирака Туиги, които като екип създават най-невероятните хотрод коли по поръчка за по-малко от десет дни, използвайки предимно стари части.

Вторият сезон ще продължи да показва нови клиенти и творения на екипа, но промените включват разрастването на автоработилницата и включването на двамата сина на Дарнел – тийнейджърите Чейс и Каш, в бизнеса. Грант – производител от Канада с 25-годишен опит, също се присъединява към екипа.

Нил: Реката на реките
Започва от неделя, 13 септември, в 15:00 ч.

От мистериозните извори на Нил до делтата му в Средиземно море, величествената река е дълга 6650 км – и природните й чудеса нямат чет. Флората и фауната във водосборния басейн на Нил са толкова разнообразни и пълни с контрасти, колкото пейзажите и народите по продължението на реката. Поредицата от три части изследва многото различни лица на тази река на реките.

Най-страховитите животни на планетата
Започва от петък, 4 септември, в 20:00 ч.

Биологът Найал Маккан пътува по света, разследвайки големи харизматични животни. С помощта на невероятна кинематография, Найал успява да се срещне с някои от най-страховитите същества на планетата.

По време на снимките биологът успява да предаде важно послание за опазването на природата, натъквайки се на зони на човешки конфликти, унищожeни местообитания и опасности, които дебнат величествените животни.

Диви сърца
Започва всеки делничен следобед от 21 септември, в 16:35 ч.

Уникалната поредица влиза зад кулисите на най-големия и напреднал център за спасяване на дивата природа във Великобритания. Повече от 8000 диви животни минават през вратите му всяка година и впечатляващите 80% от животните успяват да се върнат в естествените си местообитания. За първи път историите им няма да завършат с пускането им на свобода – изключителни технологии като миниатюрни камери и най-съвременните проследяващи устройства ще разкрият къде отиват, какво правят и с кого се срещат в дивата природа.

Още любопитна информация за продукциите ви очаква в специалната секция на Viasat World при нас.

Не пропускайте да последвате и Viasat History във фейсбук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here