„Отмъстителите: Краят“ е вече в миналото. Следващия голям блокбастър за Marvel се очертава да бъде „Вечните„. Той ще изследва кътчета от кино вселената на Marvel, които не са докосвани до сега. Героите на Джак Кърби проправят своя път през историята, докато се борят с враговете си- The Deviants.

Историята ще се завърти около същество на име Серси (не не онази). Анджелина Джоли поема ролята. Спекулациите сочат, че във „Вечните“ ще бъде представен седмия камък на съдбата. Да, до сега сме виждали само 6. Но в комиксите има седми, който се казва „Ego Stone“. Той е тясно свързан с гореспоменатата Серси. Ето кога и как се появява той в комиксите. 

Marvel създават кросоувър ивент с наскоро придобитата от тях компания Malibu Comics. В него Отмъстителите се борят със суперотбор, наречен Ultraforce. Локи и Grandmaster се опитват да заграбят камъните на съдбата за себе си. Седмия камък тайно е съществувал в ултравселената и е бил в ръцете на Серси.

Вече знаем, че Серси е във филма. Марвел едва ли ще пропуснат да представят Ego Stone. Това би им дало възможност за тонове истории, които да могат да разкажат. Това е най-силния от всички камъни. Много хора го искат. Ако някой се добере до него, може да създаде повече вреда, от колкото Танос вече успя.

Източник: WeGotThisCovered

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

33 + = 39