Извинете нашето забавяне, но само ние ли не успяхме да уловим завръщането на Шон (Лукас Блек) в трейлъра на „Бързи и яростни 9“?

За да сме честни, премиерата на видеото бе емоционална въртележка. Джон Сина е брат на Дом. Чарлийз Терон е с нова прическа. Хелън Мирън най-сетне е зад волана. Хан е жив!!! А появата на Шон е буквално „закопана“ сред всичко това. Забавно е, колко за кратко го виждаме, но ето едно гиф-че, за доказателство. 

Да припомним: Блек изигра Шон в „Бързи и Яростни: Токио Дрифт“ през 2006г. Той бе основния герой. Проблемен тийнейджър, добър шофьор, който е изпратен в Токио за да живее с баща си. Там той се среща с нов екип, включително Туинкъл (Bow Wow), Хан (Сунг Канг) и Ърл (Джейсън Тобин). Ърл също се появява в трейлъра на „Бъзри и яростни 9“ и дори има повече екранно време от Шон. В „Бързи и яростни 7“ Шон се завърна, когато времето настигна „Бързи и яростни: Токио Дрифт“ и Дом дойде да види Шон след смъртта на Хан.

Е, очевидно Хан не е мъртъв. Някак Шон се оказва фактор в деветия филм. Той и Ърл показва колата с ракета на Тежд (Лудакрис) и Роман (Тайрийз Гибсън). Наскоро Блек сподели видео от снимането на тази сцена. Вижте го:

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Sean Boswell makes an appearance in Fast9! It was great to reunite with Justin Lin and Sung Kang. Link to Fast 9 trailer in story. #Fast9 #fast92020 #fastfamily #justiceforhan #tokyodrift #rocketcar

Публикация, споделена от Lucas Black (@lucas_york_black) на

Остават много въпроси за повторната поява на Хан и Шон.

Бързи и яростни 9“ се завръщат в кината на 22.05.2020г. Разпространява за България- Форум Филм.

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here